Banner 980x90

Liepājas teātris ar četriem iestudējumiem viesosies Valmierā

Rīga, 2.janv., LETA. Februārī Liepājas teātris dosies uz Valmieru, lai iepazīstinātu skatītājus ar četriem iestudējumiem, viesojoties gan Valmieras Drāmas teātrī, gan koncertzālē "Valmiera", aģentūru LETA informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

20.februārī koncertzālē "Valmiera" būs iespēja noskatīties krievu režisora Sergeja Ščipicina veidoto iestudējumu "Nākamgad tai pašā laikā", kas pirmizrādi piedzīvos vien nedēļu pirms gaidāmās viesizrādes, tādējādi valmieriešiem būs iespēja iestudējumu noskatīties vieniem no pirmajiem.

Savukārt nākamajā dienā Valmieras Drāmas teātrī trijās izrādēs skatītājus iepriecinās "Sniegbaltītes skolas" varoņi. Šis iestudējums ir teātra repertuārā jau 12 gadus, ar to izauguši daudzi bērni, tas kļuvis par neatņemamu teātra repertuāra sastāvdaļu. Izrāde ir sirsnīga un muzikāla, tā piemērota arī vismazākajiem skatītājiem, taču labestīgais un rotaļīgais stāsts aizraus arī pieaugušos, vēstīja Borga.

22.februārī un 23.februārī teātrī būs iespējams noskatīties vienu no teātra "Zelta fonda" izrādēm ar Agnesi Jēkabsoni titullomā - "Piafa", kas vēsta par slavenās dziedātājas Edītes Piafas likteni. Aktrise par lomas atveidojumu saņēmusi daudzus apbalvojumus, tai skaitā "Spēlmaņu nakts" Gada aktrises godu.

Savukārt viesizrādes noslēgsies 24.februārī, kad teātrī tiks rādīta Dž.Dž.Džilindžera veidotā komēdija "Paldies tev, draudziņ!" ar Egonu Dombrovski galvenajā lomā. Viņš iejutīsies televīzijas šova vadītāja Patrika Samnera lomā, kurš pamazām sācis zaudēt savu zvaigznes statusu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)