Banner 980x90

Līdz septembra beigām izmanto izdevīgos piedāvājumus un dodies pēc veselīga skaistuma uz "Figura Line" studiju Valmierā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Septembris ir īstais laiks, kad pēc vasaras un brīvdienu sezonas uzsākt jaunas apņemšanās, uzstādīt jaunus mērķus savas fiziskās un emocionālās labsajūtas uzlabošanai, lai kļūtu vēl smaidīgākas, skaistākas, veselākas, starojošākas un pašpārliecinātākas. Viens no galvenajiem stūrakmeņiem mūsu veselībai un skaistumam, protams, ir sabalansēts un veselīgs uzturs. Par to ir atrodama plaša informācija, taču salīdzinoši maz tiek runāts par limfātiskās sistēmas normālas darbības saistību ar slaidāka un skaistāka auguma iegūšanu, kā arī veselības un pašsajūtas uzlabošanu. 

Limfātiskā sistēma ir ļoti būtiska mūsu organisma sastāvdaļa, kas pilda organisma attīrīšanas funkciju. Tā izvada ārā šūnu darbības atkritumus, toksīnus, šlakvielas utt. Taču, kā norāda masāžas studiju tīkla "Figura Line" speciālisti, nepietiekams izdzertā ūdens daudzums un fizisko aktivitāšu trūkums nopietni kavē šo procesu. 

Stimulējot limfas plūsmu, notiek organisma attīrīšanās process dabiskā un veselīgā veidā: uzlabojas imunitāte, pazūd bezmiegs un galvassāpes, pieaug enerģija un uz dzīvi sākam raudzīties daudz pozitīvāk, kā arī tiek iegūtas slaidākas ķermeņa aprises un āda tiek padarīta stingrāka un tvirtāka, kas īpaši aktuāli jaunajām māmiņām, kā arī dāmām, kurām kādu brīdi jau vairs nav astoņpadsmit.

2 DIENAS STUNDU GARA MASĀŽA – TIKAI 5 EUR!
Speciāls piedāvājums visām – gan tām, kuras ne reizi nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu uz īpašajiem aparātiem studijā "Figura Line", gan tām, kuras iepazinušas procedūras sniegtās sajūtas un rezultātus.

Tikai 2 dienas – 15. un 16. septembrī – nāc un izbaudi 60 minūšu garo limfas stimulācijas masāžu "Figura Line" studijā Valmierā tikai par 5 EUR (standarta cena – 15 EUR). Procedūras notiek pēc iepriekšēja pieraksta, ko var veikt, zvanot pa tālruni 257 58 777. Neatliec! Zvani un piesakies uz procedūru sev ērtākajā laikā!

AKCIJAS PIEDĀVĀJUMS MASĀŽAS ABONEMENTAM!
Piedāvājums, kas noteikti iepriecinās gan jaunās, gan jau esošās "Figura Line" klientes. No 14. septembra līdz 30. septembrim iegādājies 12 masāžas reižu abonementu par 9 masāžas reižu abonementa cenu!

IEGĀDĀJIES DABISKUS LĪDZEKĻUS SAVAM SKAISTUMAM UN VESELĪBAI VĒL IZDEVĪGĀK!
Līdz septembra beigām ir iespēja iegādāties "REFINE" augu kompleksa kapsulās 50 dienu attīrošo kursu TIKAI par 18,75 EUR (24 EUR vietā).


JAUNUMS – ķermeņa ietīšana!!!
"Figura Line" pretcelulīta maska, ko izmanto ķermeņa ietīšanai pirms "Figura Line" limfas stimulācijas masāžas.
Maska ir bagātināta ar efektīvām ēteriskām eļļām, kas spēj iekļūt dziļi audos, sniegt tūlītēju efektu, tādējādi uzlabojot bioķīmiskās reakcijas un pastiprinot asinsriti, īpaši tauku uzkrāšanās vietās. Maska aktivizē mikrocirkulāciju, paātrina vielmaiņu audos, izvada metabolītus, cīnās ar celulītu, uzlabo ādas krāsu.

Līdz septembra beigām katrs 12 reižu abonementa pircējs iegūs 50 % atlaidi vienai ietīšanai visam ķermenim. Nāc un izmēģini!

Laipni gaidām masāžas studijā "Figura Line"!

Valmierā, Rīgas ielā 36, 2.stāvā,
Ieeja no Miera ielas autostāvvietas
Tālrunis pierakstam: 257 58 777
http://www.figura-line.lv
Studija strādā pēc iepriekšēja pieraksta!

VESELĪGS SKAISTUMS IKVIENAI!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)