Banner 980x90

Līdz februāra vidum gaida pieteikumus Kocēnu novada uzņēmēju gada balvas konkursā

Rīga, 29.janv., LETA. Līdz 13.februārim iespējams pieteikt pretendentus konkursā "Kocēnu novada uzņēmēju gada balva 2018", aģentūru LETA informēja novada pašvaldības pārstāve Elīna Upīte.

Kocēnu novadā par tradīciju kļuvis uzņēmēju godināšanas pasākums, kurā novada dome izsaka pateicību uzņēmējiem, zemniekiem, tūrisma uzņēmējiem, amatniekiem un mājražotājiem par devumu novada ekonomikas stiprināšanā, labklājības un atpazīstamības vairošanā. Vienlaikus pasākums ir arī iespēja uzņēmējiem savstarpēji iepazīties, veidot jaunus kontaktus un uzzināt par uzņēmējdarbības attīstības iespējām.

Tāpēc arī šogad dome aicina izvirzīt pretendentus apbalvojuma saņemšanai. Lai pieteiktu pretendentu, jāaizpilda pieteikuma forma, kurā jānorāda uzņēmuma nosaukums vai pašnodarbinātās personas vārds, uzvārds un jāpievieno īss apraksts, kurā jāpamato, kāpēc pretendents ir pelnījis saņemt nomināciju. Upīte pauda, ka tiek gaidīti pieteikumi ne tikai par uzņēmējiem, kuri savu darbību ir nostabilizējuši, bet arī par jaunajiem uzņēmējiem, kas nesen sākuši darbību Kocēnu novadā.

Pieteikumu iespējams iesniegt elektroniski, klātienē domē, kā arī telefoniski.

Plānots, ka uzņēmumu godināšanas pasākums notiks marta vidū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)