Banner 980x90

"Latvijas pasts" konkursā aicina nosaukt labākos pastniekus

Rīga, 15.okt., LETA. "Latvijas pasts" sācis konkursu "Mans pastnieks", lai katrā Latvijas reģionā noteiktu atsaucīgāko, komunikablāko un laipnāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, aģentūru LETA informēja "Latvijas pasta" vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Vineta Danielsone.

Viņa atzīmēja, ka "Latvijas pastā" strādā aptuveni 3000 pastnieku un pasta nodaļu darbinieku, kuri apkalpo klientus vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās visā Latvijā.

Konkursa anketu iespējams aizpildīt un iesniegt tiešsaistē, savukārt, aizpildīšanai ar roku un nosūtīšanai "Latvijas pastam" ar jau apmaksātu piegādi, anketas ir ievietotas visos laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogos nākamajam gadam, kas bez maksas piegādāti lasītāju pastkastītēs. Pēdējais datums, līdz kuram iespējams iesniegt anketas, ir 2019.gada 31.janvāris.

Labākais 2018.gada pastnieks un pasta nodaļas operators konkursa "Mans pastnieks" laikā tiks noskaidrots katrā Latvijas reģionā - Rīgā, Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Latgalē.

Līdz šim "Latvijas pasts" no klientiem saņēmis aptuveni 1500 aizpildītu anketu.

"Latvijas pasta" organizētajā konkursā "Mans pastnieks 2017" labākā darbinieka nominācijai tika izvirzīti 1339 "Latvijas pasta" pastnieki vai pasta operatori, par kuriem tika saņemts 7000 klientu anketu.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)