Banner 980x90

Latvijas IV olimpiādes laikā Valmierā būs satiksmes ierobežojumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai nodrošinātu Latvijas IV olimpiādes norisi, Valmieras pilsētā noteiktās vietās no piektdienas, 1.jūlija līdz svētdienai 3.jūlijā būs ierobežota transporta kustība, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Lai nodrošinātu Latvijas IV olimpiādes atklāšanas un noslēguma, kā arī uzvarētāju apbalvošanas ceremoniju norisi, olimpiādes laikā būs slēgts pilsētas rātslaukums:

* 1.jūlijā no plkst.7.00 līdz plkst.21.00;
* 2.jūlijā no plkst.7.00 līdz plkst.24.00;
* 3.jūlijā no plkst.00.00 līdz plkst.19.00.

Olimpiādes atklāšanas dienā, 1.jūlijā, būs aizliegta automašīnu novietošana Dīvaliņa ielas malā posmā no Tērbatas ielas rotācijas apļa līdz Valmieras pilsētas estrādei.

Kartes ar satiksmes ierobežojumiem pieejamas Latvijas IV olimpiādes mājaslapā "www.valmiera2016.olimpiade.lv" un Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā "www.valmiera.lv."

Gājēji un transportlīdzekļu vadītāji aicināti sekot līdzi izmaiņām satiksmes organizēšanā un pievērst uzmanību uzstādītajām ceļa zīmēm. Aicinām ņemt vērā, ka nokļūšanu uz Valmieru var kavēt arī uz A3 autoceļa notiekošie remontdarbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)