Banner 980x90

Latvijā samazinājusies noziedzība, nākamnedēļ kļūs siltāks, trešā zemākā alga ES

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Piektdien, 10.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Rīgas lidostā paplašinās drošības kontroles zonu

Prognozējot lidojumu un līdz ar to arī pasažieru skaita pieaugumu 2017.gadā, starptautiskajā lidostā "Rīga" marta otrajā pusē sāks darboties paplašinātā drošības kontroles zona ar deviņām kontroles līnijām, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

"Eurostat": Latvijā minimālā alga ir trešā zemākā ES

Šā gada 1.janvārī noteikta minimālā mēnešalga bija 22 Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, no kurām Latvijā tā bija trešā zemākā, liecina ES statistikas departamenta "Eurostat" piektdien publicētie dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Janvārī Latvijā patēriņa cenas pieaug par 0,1%; gada inflācija sasniedz 2,9%

Latvijā šogad janvārī salīdzinājumā ar decembri patēriņa cenas pieaugušas par 0,1%, bet gada laikā - šogad janvārī salīdzinājumā ar 2016.gada janvāri - inflācija sasniegusi 2,9%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Sestdien Latvijā būs daudz mākoņu

Sestdien Latvijā gaidāms lielākoties mākoņains laiks, vietām mazliet snigs.

Foto: LETAFoto: LETA

Policija: Latvijā pērn samazinājusies noziedzība

Latvijā pagājušā gadā noziedzība ir samazinājusies, liecina lielākās izmeklēšanas iestādes - Valsts policijas (VP) - pagājušā gada darba rezultāti.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Bauskā uz gājēju pārejas notriekta pusaudze

Vakar uz gājēju pārejas Bauskā notriekta pusaudze, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Foto: LETAFoto: LETA

Ķuzis: Ceļu policisti vairāk palīdzēs šoferiem, nevis "slēpsies krūmos"

Valsts policijas (VP) priekšnieks Ints Ķuzis šogad sola būtiski mainīt Ceļu policijas darbu, proti, policija vairs neslēpšoties krūmos, bet vairāk būšot uz ielām un palīdzēšot grūtībās nonākušiem šoferiem.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Panākumu gadījumā Rīgas domes vēlēšanās Bordāna partija sola ieviest galvaspilsētā bezmaksas sabiedrisko transportu

Kādreizējā tieslietu ministra Jāņa Bordāna vadītā Jaunā konservatīvā partija (JKP) uzvaras gadījumā Rīgas domes vēlēšanās sola no 2018.gada ieviest bezmaksas braukšanu "Rīgas satiksmes" (RS) autobusos, trolejbusos un tramvajos.

Riga24.lvRiga24.lv

Limbažu Lielezera pludmale pretendē uz Zilo Karogu 

Limbažu Lielezera pludmale trešo gadu pēc kārtas pretendē uz Zilā Karoga iegūšanu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Latvija starptautiskajos tirgos aizņēmusies 650 miljonus eiro; pirmo reizi emitētas 30 gadu obligācijas

Ceturtdien, 9.februārī, Latvija starptautiskajos finanšu tirgos vienlaicīgi emitēja divu dažādu termiņu eiroobligācijas par kopējo summu 650 miljonu eiro, tādējādi nodrošinot lielāko daļu no 2017.gadam plānotā aizņemšanās apjoma, aģentūru LETA informēja Valsts kasē.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jelgavas stacijā degušas divas lokomotīves

Šonakt Jelgavas stacijā ugunsdzēsēji dzēsuši divas degošas lokomotīves, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Ilze Dāme Birziņa.

Foto: LETAFoto: LETA

Nākamnedēļ kļūs siltāks, nokrišņu aizvien būs maz

Šajā nedēļas nogalē Latvijā gaidāms neliels sals, bet nākamnedēļ visās dienās gaisa temperatūra pakāpsies virs nulles, liecina pašreizējā "Global Forecast System" prognoze.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)