Banner 980x90

Labdarības vakariņu ietvaros savākti vairāk nekā 6000 eiro SOS bērnu ciematam Valmierā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Jau trešo gadu pēc kārtas SOS Valmieras bērnu ciemats un Edijs Pētersons sadarbībā ar "Valmieras veselības centru" un Inesi un Marģeru Zeitmaņiem organizēja labdarības vakariņas.

Kā pilsētas informācijas portālam Valmiera24.lv ziņo organizatori, labdarības pasākumā saziedoti vairāk kā 6000 eiro un tradicionāli šie naudas līdzekļi paredzēti SOS Valmieras bērnu ciemata vajadzību nodrošināšanai. 

Inese Zeitmane, SIA "Valmieras veselības centrs" vadītāja: "Man ir patiess prieks, ka Labdarības vakariņas ir kļuvušas par brīnišķīgu, ikgadēju tradīciju Valmieras pilsētā un ar katru gadu atbalstītāju loks kļūst arvien plašāks. Esmu patiesi gandarīta un vēlos izteikt milzīgu pateicību visiem, kas piedalījās un atbalstīja Labdarības pasākumu! Īpašs paldies Teātra vīna studijai, kas tradicionāli gādā par Labdarības vakariņu viesiem. Paldies visiem dalībniekiem, fantastiskajiem pavāriem un visiem pārējiem, kas atbalstīja, palīdzēja, ziedoja un nepalika vienaldzīgi. Mēs visi kopā varam radīt brīnumus un piepildīt bērnu sapņus! Paldies!"

Edijs Pētersons, SOS Valmieras bērnu ciemata direktors: "Ideja par jaunas tradīcijas ieviešanu Valmierā - Labdarības vakariņas, radās mums kopā ar Marģeru Zeitmani 2013.gadā, kad arī noorganizējām pirmās vakariņas sadarbībā ar pavāru Endiju Bērziņu. Pēdējos divus gadus esam piesaistījuši vēl vairākus Latvijā zināmus pavārus un sadarbības partnerus, kā, piemēram, Sandru Zīrapi un Teātra Vīnu studiju. Labdarības vakariņu mērķis ir ziedot līdzekļus kādai konkrētai aktivitātei Valmieras SOS bērnu ciemata bērniem, un šogad tā ir bērniem ar īpašām vajadzībām.  Svarīgi ka visi ir ieguvēji, labi pavadīts vakars ar labu ēdienu un mūziku vakariņu viesiem un līdzekļi bērniem, kuriem nepieciešami atbalsta pasākumi, kā, piemēram,  reiterapija u.tml.."

Labdarības vakariņas Valmiera notika jau trešo gadu pēc kārtas – piedalīties vakariņās un atbalstīt SOS Valmieras bērnu ciematu var ikviens interesents. Labdarības vakariņas šogad gatavoja pavāri Lauris Aleksējevs, Kaspars Jansons, Andris Rūmītis un Endijs Bērziņš. Pasākumā viesojās arī Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone. Vakara vadītājs – Intars Rešetins, savukārt par muzikālo noformējumu parūpējās Valmieras džeza orķestris Imanta Toča vadībā.

SIA "Valmieras veselības centrs" ir veselības aprūpes iestāde, kas  Valmieras pilsētas,  novada un  Vidzemes reģiona iedzīvotājiem piedāvā sertificētu speciālistu konsultācijas un veselības aprūpes pakalpojumus.

Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir sociāla labdarības organizācija, kas kopš 1997. gada veido un atbalsta SOS ģimenes bērniem, kas palikuši bez savu vecāku gādības, kā arī SOS ģimeņu atbalsta centros palīdz ģimenēm, kas nonākušas krīzes situācijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)