Banner 980x90

Labākā Latvijas komanda individuālajos sporta veidos - Oskara Melbārža četrinieks bobslejā

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Ceturtdien, 22.decembrī, kinoteātrī "Splendid Palace" Rīgā norisinās "Latvijas Gada balva sportā 2016" svinīgā ceremonija. Balvu kategorijā "Labākā Latvijas komanda individuālajos sporta veidos" 2016.gadā saņēma Oskara Melbārža četrinieks bobslejā, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste un Jānis Strenga – komanda, kas skaistā cīņā Pasaules čempionātā izcīnīja 1. vietu, Eiropas čempionātā 3. vietu, bet Pasaules kausa kopvērtējumā - 4. vietu divniekos.

"Latvijas Gada balvu sportā 2016" pasniedz 16 nominācijās, kurām pretendentus izvirzīja Latvijas Olimpiskās komitejas, Latvijas Sporta federāciju padomes, Latvijas Olimpiskās vienības pārstāvji, Latvijas sporta žurnālisti, sporta federācijas un citi nozares eksperti. Balvu ieguvējus noteica īpaši veidota žūrijas komisija aizklātā balsojumā.

Nominācijā "Labākā Latvijas sporta spēļu komanda" bija izvirzīta Valmieras basketbola komanda "Valmiera/ORDO", kas pārtrauca 25 gadus ilgušo Rīgas un Ventspils dominanci Latvijas basketbolā, izcīnot valsts čempiona titulu.

Svinīgo ceremoniju "Latvijas Gada balva sportā 2016" organizē Latvijas Olimpiskā komiteja un Igo Japiņa sporta aģentūra ar Izglītības un zinātnes ministrijas un Latvijas Sporta federāciju padomes, kā arī sponsoru finansiālu atbalstu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)