Banner 980x90

Kur meklēt dāvanas vīrietim?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Atrast dāvanas vīrietim nereti ir sarežģītāk nekā sievietei. Ja ikviena daiļā dzimuma pārstāve priecāsies par kādu greznumlietiņu, romantisku atpūtu, vai vienkārši ziediem, tad lai apdāvinātu stipro dzimumu, nereti nākas lūgt kāda padomu vai palīdzību.

Kāda veida dāvanas izvēlēties? 
Mūsdienu pasaulē, kad iespēju ir ļoti daudz, arvien populārākas kļūst oriģinālas dāvanas. Tas nozīmē mazāk dāvināt praktiskas vai sadzīvē noderīgas lietas, bet pārsteigt ar ko vēl neredzētu un nebijušu. Pat ja īsti nepārzini vīrieša gaumi, nekad nenošausi garām, ja dāvināsi kādu interesantu piedzīvojumu.

Izvēlies internetā
Meklēt dāvanas vīrietim var izrādīties visai nogurdinoši, ja neesi izlēmusi, ko tieši dāvināsi un kur to atrast. Staigāšana pa neskaitāmiem veikaliem vai pašrocīga dažādu izklaides iespēju apkopošana var būt diezgan laikietilpīgs process. Tieši tādēļ visērtāk meklēt dāvanu internetā, kur vienuviet ir pieejamas visaizraujošākās idejas. Lai lielajā piedāvājumā būtu vienkāršāk orientēties, specializētajā dāvanu interneta veikalā DāvanuServiss.lv dāvanas stiprajam dzimumam ir sadalītas vairākās pamatkategorijās:
- dāvanas mīļotajam;
- dāvanas draugam;
- dāvanas vīram; 
- dāvanas tētim;
- dāvanas brālim.

Kura dāvana būs vispiemērotākā?
Lai iepriecinātu stiprā dzimuma pārstāvi ar vislabāko dāvanu, vispirms izvērtē, kāda veida aktivitātes viņam vislabāk varētu patikt. Vai tā būtu kāda adrenalīnu izraisoša izklaide vai kaut kas relaksējošs? DāvanuServiss.lv piedāvā gan aktīvus piedzīvojumus, gan mierīgas atpūtas dāvanas, kā arī citas netradicionālas izklaides iespējas. 

Ja vīrietim patīk kustība, vari viņu iepriecināt, uzdāvinot, piemēram, braucienu ar
- "Lamborghini" vai "Ferrari" Rīgas ielās;
- krosa motociklu;
- skeletonu;
- ūdens motociklu;
- kartingu.

Tiem, kuri labprātāt atrodas nedaudz virs zemes, būs sajūsmā par lidojumu:
- ar deltaplānu;
- ar aviosimulatoru;
- ar AERODIUM;
- ar turbīndeli.

Savukārt, izvēloties dāvanas vīrietim ar kāri uz piedzīvojumiem, vari viņu iepriecināt, piemēram, ar
- piedzīvojumu parka "Mežakaķis" apmeklējumu;
- kvesta spēlēm;
- šaušanas treniņiem šautuvēs;
- ūdens zorbingu.

Vīriešiem, kuri labprātāk dāvanā saņemtu kādu relaksējošu atpūtu; DāvanuServiss.lv mājaslapā atradīsi tādus lieliskus piedāvājumus kā
- atpūtu SPA;
- romantisku kino vakaru;
- masāžas.

Ja joprojām šaubies par to, kas vīrietim varētu patikt, tad izvēlies vienu dāvanu kategoriju, no kuras dāvanas saņēmējs pats varēs izraudzīties sev tīkamāko aktivitāti.

Dāvanas ikvienam
DāvanuServiss.lv klāstā ir ne tikai dāvanas vīrietim, bet arī simtiem dažādu pārsteigumu daiļajam dzimumam, neatkarīgi no tā, vai dāvana nepieciešama draugiem, radiem vai kolēģiem. Ar mājaslapā DāvanuServiss.lv pirkto dāvanu vienmēr trāpīsi desmitniekā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)