Banner 980x90

Kopā ar CREDIT ātrie kredīti internetā ir izdevīgāki 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijā ir pieejams plašs nebanku kredītu devēju pakalpojumu klāsts. Nav nekāds pārsteigums, ka starp vairākiem desmitiem patērētājiem ir grūti izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko. Rezultātā tiek ņemti aizdevumi, kas neatbilst konkrēto mērķu īstenošanai un kredītņēmēja vajadzībām. Par laimi, šai neskaidrībai ir pienācis gals, un tagad ikviens, kam nepieciešams kredīts, internetā var ātri un viegli atrast sev piemērotāko. 

Kā atrast izdevīgāko ātro kredītu? 
Katram no mums ir jādara darbs, ko protam vislabāk. Celtniekiem jāceļ mājas, auto mehāniķiem jāremontē auto, bet zobārstiem jālabo zobi. Lai izvēlētos online kredītu, nav vajadzīga augstākā izglītība ekonomikā vai banku zinībās, taču ir vajadzīga pacietība un uzņēmība. Jau noskaidrojām, ka Latvijā oficiāli ir reģistrēti vairāki desmiti nebanku kredītu devēju, līdz ar to ir jāpieliek zināmas pūles, lai saprastu, kurš noderīgāks. Par laimi, no šādiem priekšdarbiem var izvairīties, jo viss darbs jau ir izdarīts. Credithttps://credit.lv – ir apkopoti un savstarpēji salīdzināti visdažādākie pakalpojumu sniedzēji, kas piedāvā aizdot no 50 līdz 1000 EUR un pat 4000 EUR bez ķīlas un galvotāja. Aizdevuma izsniegšanas procedūra noris attālināti un vairumā gadījumu noslēdzas mazāk kā stundas laikā. Aizdevēji sola, ka pēc pieteikuma apstiprināšanas klienti naudu kontā saņem 10–15 minūšu laikā. 

Atgriežoties pie jautājuma, kā atrast izdevīgāko aizdevumu internetā, uzreiz jāsaka, ka jāpievērš uzmanība īpašajiem piedāvājumiem jeb kredītu akcijām. Visi patēriņa kredītu uzņēmumi nav vienādi. Daļa piedāvā pirmajā reizē aizņemties bez komisijas maksas un procentiem, bet arī šeit ir atšķirības. Atsevišķi kreditori ir gatavi aizlienēt vien 100 EUR, turpretim citi 300, 400 un pat vairāk kā 500 eiro bez procentiem. Lai atlaide būtu spēkā, nauda ir jāatmaksā ne vēlāk kā 30 dienu laikā. Šis fakts ir svarīgs, jo kavētājiem ir jārēķinās ar papildu maksājumiem – soda nauda, maksa par aizdevuma pagarināšanu u.c. 

Līdzīgi kā jebkurā dzīves jomā kreditēšanas jomā priekšrocības var izmantot cilvēki, kuri rīkojas apzinīgi un atbildīgi pret citiem. Pakalpojumu sniedzēji – kredītu kompānijas – šajā aspektā nav nekāds izņēmums un vēlas sagaidīt no saviem klientiem godīgu attieksmi. Atšķirībā no kredītiestādēm, kas aizdod virtuālu naudu, kuras pašām nemaz nav, nebanku kredītu firmas aizdod līdzekļus no personīgajiem uzkrājumiem. Tā kā riski ir augstāki, tad arī procentu likmes standarta situācijās ir augstākas, taču, izmantojot akcijas piedāvājumus, Latvijas iedzīvotāji var aizņemties lētāk. Rezultāts būs pozītivs, ja ātros interneta kredītus izmantosiet saprātīgi un izpildīsiet savas saistības līgumā noteiktajā termiņā. 

Kādus pakalpojums piedāvā portāls CREDIT? 
Mēs esam dažādi, un arī vajadzības ir dažādas. Gandrīz katrai no tām ir izstrādāts savs finanšu pakalpojums. Kas der īstermiņa vajadzībām, nederēs, ja vajadzīgs liela apjoma ilgtermiņa kredīts. Saprotot šīs atziņas nozīmību, Credit.lv analizē un piedāvā patērētājiem informāciju par visdažādākajiem finanšu pakalpojumiem. Rezultātā Latvijas iedzīvotāji var aizņemties izdevīgāk, jo izvēlas tieši to ātro kredītu, kas ir vispiemērotākais konkrētai situācijai. Nav noslēpums, ka līdz šim daļa ņēma ātros kredītus internetā, lai tērētu naudu pirkumiem vai pakalpojumiem, kam tie nav paredzēti. Ja parādu nav plānots atmaksāt 1–2 mēnešu laikā, tad ir jāizvēlas aizdevējs, kas ir izstrādājis atbilstošu piedāvājumu. Visi pieprasītākie ātrie kredīti internetā ir salīdzināti Credit.lv. Ja rodas šaubas par to, kur meklēt aizdevumu, atbilde nav tālu jāmeklē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)