Banner 980x90

Kocēnu novadā vienbalsīgi uz vēl vienu termiņu pārvēl Jāni Olmani

Valmiera, 15.jūn., LETA. Šodien Kocēnu novada jaunievēlētās domes sēdē vienbalsīgi uz vēl vienu termiņu novada vadītāja amatā ievēlēts līdzšinējās domes priekšsēdētājs Jānis Olmanis (VL-TB/LNNK), aģentūrai LETA pavēstīja Kocēnu novada pašvaldības vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Svetlana Greka.

Jau vēstīts, ka Kocēnu novada domē pašvaldību vēlēšanās triumfējusi nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), iegūstot 73,88% vēlētāju atbalstu un 11 deputātu mandātus.

Savukārt otrai vēlēšanās pieteiktajai partijai - Zaļo un Zemnieku savienībai - 23,19% balsu un četri krēsli domē.

Vēlēšanās no 4927 balsstiesīgajiem piedalījās 2320 jeb 47,09% vēlētāju.

2013.gada vēlēšanās par VL-TB/LNNK nobalsoja 70,22% vēlētāju. Tāpat 5% barjeru toreiz pārvarēja ZZS, "Vidzemes partija", kā arī "Reformu partija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)