Banner 980x90

Kocēnu novadā sekmīgiem pamatskolu skolēniem piešķirs 100 eiro stipendiju

Rīga, 29.nov., LETA. Kocēnu novada pamatskolu 5. līdz 9.klašu izglītojamie par mācību sasniegumiem 2018./2019.mācību gada pirmajā semestrī saņems simtgades stipendijas 100 eiro apmērā, lēmuši Kocēnu novada domes deputāti.

Lai saņemtu simtgades stipendiju, skolēna mācību sasniegumu vidējam vērtējumam jābūt virs 9 ballēm. Skolēnam jābūt aktīvam dalībniekam skolas, novada un valsts sabiedriskajā dzīvē, kā arī nedrīkst būt pamatskolas iekšējo kārtības noteikumu pārkāpumu un citu administratīvi sodāmu pārkāpumu.

Stipendijas piešķirs vienas dienas laikā pēc mācību vērtējuma izlikšanas par 2018./2019.mācību gada pirmo semestri.

Kocēnu novada pašvaldība jau vairāku gadu garumā atbalsta novada pamatizglītības iestāžu skolēnus, piešķirot "Laba skolēna" un "Gada sasniegumu" stipendijas.

Domes pārstāve Elīna Upīte skaidroja, ka izglītojamais varēs saņemt tikai vienu no pašvaldības stipendijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)