Banner 980x90

Kocēnu novadā notiks komunistiskā genocīda upuru piemiņai veltīti pasākumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 25.martā Kocēnu novadā ar atceres un piemiņas brīžiem, filmu seansiem u.c. pasākumiem tiks pieminēti 1949.gada notikumi, kad norisinājās plašākā Latvijas iedzīvotāju izsūtīšana uz Sibīriju un citiem attāliem PSRS reģioniem, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

Bērzaines pagastā, Bērzaines tautas namā - plkst.13.00 Dzintras Gekas dokumentālā filma "Tālā zeme Sibīrija".

Dikļu pagastā, Dauguļos, Ziemeļvidzemes internātpamatskolā - plkst.16.00 pasākums ar amatiermākslas kolektīvu piedalīšanos.

Kocēnu pagastā - plkst.13.30 Mujānos atceres brīdis pie piemiņas akmens; plkst.14.00 Kocēnu kultūras namā atmiņu pēcpusdiena un filmas "Melānijas hronika" seanss.

Vaidavas pagastā - plkst.16.00 pie Ziemeļvidzemes internātpamatskolas piemiņas brīdis. Vaidavas kultūras un amatniecības centrā atmiņu pēcpusdiena.

Ieeja visos pasākumos bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)