Banner 980x90

Kocēnu novadā iedegs svētku eglītes

Foto: Marika Eglīte
Foto: Marika Eglīte

Arī Kocēnu novadā aktīvi notiek gatavošanās Ziemassvētkiem, un katrā pagastā arī šogad tiek iedegta centrālā svētku eglīte, kas iepriecinās gan vietējos iedzīvotājus, gan viesus, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada pašvaldībā.

Ceturtdien, 3.decembrī, plkst.14.45 notiks Ziemassvētku eglītes iedegšanas pasākums Rubenē, savukārt plkst.18.00 svētku eglīte iemirdzēsies Kocēnu centrā pie pašvaldības administrācijas ēkas. Pasākumā kopā ar pasaku tēliem tiks uzburti zili zaļi brīnumi, iepriecinot ikvienu klātesošo.

Sestdien, 5.decembrī, plkst.18.00 notiks svētku egles iedegšanas pasākums Vaidavā pie kultūras un amatniecības centra kopā ar jaukto kori "Vaidava" un jautro Rūķi. Plkst. 19.00 Vaidavas kultūras un amatniecības centrā notiks koncerts "Kā gribas mīlēt" pēc R.Blaumaņa darbu motīviem. Piedalās vidējās paaudzes deju kopā "Dzieti" no Beverīnas novada un Kocēnu kultūras nama vidējās paaudzes tautas deju kolektīvs "Savieši", kā arī jauktais koris "Vaidava". Ieeja bez maksas. Vakara izskaņā plkst.21.30 notiks balle kopā ar grupu "Pusnakts", ieeja 3 eiro.

11.decembrī plkst.12.30 Dikļu centrā notiks lielās pagasta egles iedegšanas pasākums, bet plkst.17.00 svētku eglīte tiks iedegta Bērzaines ciema centrā.

17.decembrī plkst.17.00 laukumā pie Zilākalna pagasta pārvaldes notiks Ziemassvētku eglītes iedegšana kopā ar draiskajiem rūķiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)