Banner 980x90

Kocēnu novada florbola komandu spēles šonedēļ

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 28.novembrī, mājas spēles Kocēnu sporta namā aizvadīs gan vīriešu, gan sieviešu 1.līgas florbola komandas "Rubene-1", pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Kocēnu novada pašvaldībā.

Plkst.13.00 otro reizi regulārās sezonas ietvaros tiksies 1.līgas vīriešu komandas "Rubene-1" un "Latvijas Universitāte/FS Masters". Pirmajā tikšanās reizē, kas notika 10.oktobrī Rīgas Olimpiskajā centrā, veiksmīgāki bija "Latvijas Universitāte/FS Masters", izcīnot uzvaru ar rezultātu 9:7. 1.līgas Vidzemes grupas kopvērtējuma tabulā komandas atrodas līdzās - "Latvijas Universitāte/FS Masters" ar astoņās spēlēs izcīnītiem 22 punktiem pārliecinoši ieņem 1.vietu, savukārt "Rubene-1" ieņem 2.vietu – astoņās spēlēs iegūts 17 punktu. 

Savukārt plkst.18.00 1.līgas sieviešu komanda "Rubene-1" cīnīsies ar komandu "Irlava/Tukums". Tāpat kā vīriešu komanda, arī "Rubene-1" kopvērtējuma tabulā ieņem 2.vietu, no 1.vietā esošās FK "Sala" "Rubeni-1" šķir vien 3 punktu. 

2.līgas vīriešu komanda "Rubene 2" sestdien dosies izbraukumā uz Rēzekni, lai plkst.13.00 sāktu cīņu ar komandu "Rēzeknes BJSS". Pēdējā spēlē, kas norisinājās 17.novembrī, "Rubene 2" uzvarēja FK "Rīga-2" ar rezultātu 12:15. 

Sestdien otro sabraukumu šajā sezonā aizvadīs veterānu līgas komanda "Rubene", kas Lielvārdē cīnīsies ar komandām "Liepupe", "Lielvārde" un "Aizkraukle/Silarozes".

Savukārt svētdien, 29.novembrī, vīriešu komanda "Rubene" dosies uz Ulbroku, kur plkst."15.30 sāks cīņu ar komandu "Ulbroka/FS Masters". Iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles soda metienos, kuros veiksmīgāki bija ulbrokieši (6:7 PS).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)