Banner 980x90

Kocēnu novadā aizsāksies jauns pavasara skriešanas cikls

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai mudinātu iedzīvotājus brīvo laiku pavadīt aktīvi un popularizētu veselīga dzīves veida iespējas, martā un aprīlī Kocēnu novadā aizsāksies jauns skriešanas pasākumu cikls, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

Skriešanas cikla laikā dalībniekiem būs iespēja atbilstošā vecuma grupā startēt gan skrienot, gan nūjojot, un sacensties. Noslēgumā labākie tiks arī apbalvoti.

Pērnā gada rudenī norisinājās skriešanas pasākumu seriāls "Sietiņieža cilpas", kas pulcēja teju 200 dalībniekus. Ņemot vērā atsaucību, nolemts organizēt līdzīgu pasākumu pavasarī.

Papildus informācija, skriešanas pasākumu grafiks un norises vieta tiks izziņota tuvākajā laikā www.kocenunovads.lv.

Pasākumu organizē Kocēnu novada dome sadarbībā ar Ziemeļvidzemes orientēšanas centru, Kocēnu sporta klubu un Kocēnu sporta skolu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)