Banner 980x90

Kocēnos atzīmēs Starptautiskā tūrisma dienu

Valmiera, 12.sept., LETA. 30.septembrī Kocēnu novadā ar dažādām aktivitātēm tiks atzīmēta Starptautiskā tūrisma diena, aģentūru LETA informēja pašvaldība.

Plkst.10 notiks velobrauciens "Kocēni - Bērzaines ciems - Kocēni". Brauciena garums būs 40 kilometri, un ceļā ieplānots aplūkot un iepazīt Bērzaines ciemu, Jaunburtnieku baznīcu, Daviņu lielo akmeni, kā arī būs iespēja viesoties Grasbergu saimniecība "Zilūži" un redzēt, kā piens pārtop dažādos veselīgos un gardos produktos

Starptautiskajā tūrisma dienā gan Kocēnu novada iedzīvotāji, gan viesi aicināti apciemot vietējos uzņēmējus. Laikā no plkst.10 līdz 20 ikvienam ir iespēja doties uz veikparku "Rancho parks" Rubenē un, pasakot frāzi "Starptautiskā tūrisma diena", saņemt atlaidi 10 eiro apmērā.

Savukārt no plkst.9 līdz 21 ikviens aicināts izmantot iespēju pasūti maltīti krodziņā "Mazais Ansis" un, pasakot frāzi "Starptautiskā tūrisma diena", saņemt 10% atlaidi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)