Banner 980x90

Kartingi palīdzēs atpūsties no saspringtām darba dienām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Mūsdienās cilvēki nereti ir aizņemti ar tiekšanos uz ar vien augstākiem karjeras pakāpieniem un sasniegumiem. Tas ir labi un saprotami, tomēr ikvienam cilvēkam laiku pa laikam der arī atvilkt elpu un sajust adrenalīna izraisītu, paaugstinātu pulsu sirds rajonā. Līdzīgi kā klinšu kāpšana vai lēkšana ar izpletni, arī kartingi ir veids, kā būt vietā un laikā jeb tagad un šeit. Kartingi ir sava veida ekstrēmā aktivitāte, bet ar visiem nepieciešamajiem drošības aspektiem, t.i., ķiveri un speciālista norādījumiem Tu izvairīsies no traumām un lieliski pavadīsi laiku draugu lokā vai individuāli. Turklāt Latvijā šis sporta veids paliek arvien populārāks, jo šobrīd to vari izbaudīt vairāk nekā 5 dažādās trasēs – gan iekštelpās, gan zem klajas debess.

Pamodini sevī profesionālu sportistu!
Visbiežāk kartingi tiek izīrēti uz aptuveni 10 līdz 20 minūtēm – tas ir pietiekami ilgs laiks, lai Tu iejustos, piemēram, F1 sacīkšu braucēja lomā. Protams, kartingi būtiski atšķiras no F1 sacīkšu auto ar 1000 zirgspēku jaudīgu motoru, bet tam taču ir domāta iztēle, vai ne? Turklāt ir vērts dalīties šajā pieredzē ar otru cilvēku vai izmantot kartingu apmeklējumu kā interesantu apsveikumu svētkos.

Kāpēc kartingi ir lieliska dāvana?
Pastāv daudzi viedokļi par perfektām dāvanām, tomēr vairums cilvēku nereti atzīst, ka no pagātnes visspožāk atminas tieši pieredzēto nevis materiālo. Skatoties no šādas perspektīvas, kartingi garantēs
- asas izjūtas;
- straujus pagriezienus;
- riepu čīkstoņu;
- nelielas sadursmes ar citiem braucējiem;
- savstarpēju sacensību;
- patīkamu nogurumu pēc spraigām sacensībām.

Papildus kartingi ir lielisks veids, kā izmēģināt sānslīdes momentu. Tas ir svarīgi, jo ikviens autovadītājs ziemā var saskarties ar tādu situāciju, vadot vieglo automašīnu. Iespējams iepriekšējā pieredze ar kartingiem lieti noderēs, izveidojoties pareizajai reakcijai un tādējādi izvairoties no ceļu satiksmes negadījuma uz slidena ceļa seguma.

E-veikalā DāvanuServiss.lv atradīsi visu, ar ko apsveikt gaviļniekus!
Tev patīk ideja par kartingiem? Tad dodies uz DāvanuServiss.lv mājaslapu Davanuserviss.lv un izvēlies vislabāko vietu kartingu sacīkstēm, piemēram, "Preses namā" vai "333 sporta kompleksā"!

Pirms izvēlies, ieskaties arī citos DāvanuServiss.lv piedāvājumos – tur Tu atradīsi dāvanas mīļotajam cilvēkam, vecākiem, brāļiem un māsām, pāriem, ģimenēm, biznesa partneriem un arī bērniem. Simtiem dažādu ideju, kas derēs gan dzimšanas dienām, gan valsts svētkiem un privātām svinībām.

Atrodi vislabākās dāvanas jau šodien Davanuserviss.lv! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)