Banner 980x90

Kad aizņemties un neaizņemties

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrā kredīta aizdevums nav izdevīgs tad, kad Jums vienkārši nepieciešama nauda. Šo aizdevumu vajadzētu izmantot tikai tad, kad steidzami nepieciešams aizdevums. Tas ir tāpēc, ka ātro kredītu GPL ir samērā augsta un ilgtermiņā šis aizdevums nav izdevīgs. 

Lai izvairītos no liekiem izdevumiem, gudri ir atmaksāt aizdevumu savlaicīgi. Tādā veidā Jums nebūs jātērē vairāk naudas par aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšanu. Šis pakalpojums būtu jāizmanto tikai tad, kad Jums nav citas izvēles. Kredītu ņēmējiem, kuriem ir izdevies veiksmīgi aizņemties un atmaksāt pirmo aizdevumu, ir iespēja aizņemties atkārtoti, tikai šoreiz ar daudz lielāku aizdevuma summu. Tieši tāpēc ir izdevīgi būt ātrā kredīta lojālam klientam, jo ar katru nākamo aizņemšanās reizi, varēsi iegūt lielāku aizdevumu. 

Ļoti svarīgi ir atcerēties to, ka ātro kredītu kompānijām ir liela konkurence savā starpā, tāpēc jaunajiem klientiem tiek piedāvāta 0% maksa par pirmo aizdevumu pie visām populārākajām ātro kredītu kompānijām. Tas ir piedāvājums, ko noteikti vajadzētu izmantot. Ja Tev šķiet, ka izdevīgi ir reģistrēties vairākās ātro kredītu kompānijās, lai varētu saņemt ātro kredītu bez procentiem, tad esi uzmanīgs. Pārāk lielas kredītu saistības var būt grūti nomaksāt un beigās pat sabojāt savu kredītu vēsturi. 

Kad esat nonākuši grūtā finansiālā situācijā, Jums, iespējams, nav laika, lai vērstos bankā un gaidītu, kamēr tā apstiprinās vai noraidīs Jūsu kredīta pieteikumu. Ja Jums nepatīk apgrūtināt citus cilvēkus ar savām problēmām, Jūs noteikti nevēlēsieties vērsties ar lūgumu aizņemties naudu pie ģimenes un draugiem. Ātrie kredīti šādās situācijās var būt Jūsu vienīgais un labākais risinājums.

Tomēr, ja nupat esi atmaksājis pirmo ātrā kredīta aizdevumu un Tev atkal ir nepieciešama nauda, tad ir iespējams izvēlēties citu ātrā kredīta kompāniju, kas piedāvā saņemt aizdevumu bez procentiem, jo tādā veidā Tu iegūsi vēl vienu mēnesi, lai varētu sakrāt pietiekami daudz līdzekļu pilnai aizdevuma atmaksai. Neskatoties uz to, ka šāda iespēja pastāv, cilvēkiem būtu jābūt piesardzīgiem, jo, dzīvojot uz parāda, var izveidoties pieradums.

Aizņemieties atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)