Banner 980x90

Jauno biologu mediķu skolas nodarbībā Vidzemes slimnīcā skolēni tikās ar vecmāti 

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Par tradīciju jau kļuvušas Jauno biologu un mediķu skolas audzēkņu "izbraukuma" nodarbības Vidzemes slimnīcā Valmierā. Jaunā mācību gada pirmajai tikšanās reizei slimnīcā jaunieši bija izteikuši vēlmi iepazīties ar vecmātes profesiju, viņas ikdienas pienākumiem un ar darbu saistīto gandarījumu un grūtībām, pietuvoties bērna dzimšanas noslēpumam un procesiem, kas notiek ar sievieti grūtniecības un dzemdību laikā. 

Ka pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Vidzemes slimnīcā, vecmāte Vita Asarīte, kas vadīja nodarbību, kurā piedalījās ļoti kupls interesentu pulks – 58 skolēni, auditoriju pabrīdināja: par šiem jautājumiem varētu runāt visu dienu un arī tad visu svarīgāko nepagūtu izrunāt.

Pusotra stunda aizskrēja nemanot, nedalītas uzmanības, jautājumu un atbilžu vidē. Par nodarbības iespaidīgāko elementu jaunieši atzina video filmu, kurā vizuāli krāšņi un viegli uztverami tika parādīta dzīvības rašanās, augļa attīstība un dzemdību norise soli pa solim, bērniņa piedzimšana.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)