Banner 980x90

Jau piekto gadu notiks sacensības "Burtnieku līdaka"

Sestdien, 9.maijā, jau piekto gadu Burtnieka ezerā notiks makšķerēšanas sacensības "Burtnieku līdaka"', informē biedrības "Burtnieku makšķerēšanas un tūrisma skola'" pārstāvis Ojārs Beķeris.

Pasākums, kā katru gadu, notiek Vecates laivu bāzē. Dalībnieku reģistrācija no plkst.6.00, bet sacensību atklāšana plkst.7.00.

Šoreiz sacensības ir plānotas, kā svētki makšķerēšanas sezonas atklāšanai, tāpēc visas dienas garumā notiks arī dažādi citi pasākumi, lai nodarbinātu arī krastā palikušos līdzjutējus. Paredzēts zolītes turnīrs un šautriņu mešana mērķī. Sacensību vietā darbosies arī āra kafejnīca.

Sacensību nolikums pieejams šeit. Plašāk informācija pa tālr. 29456900.

Makšķerēšanas sacensības "Burtnieku līdaka" rīko biedrība "Burtnieku makšķerēšanas skola"' sadarbībā ar Burtnieku novada pašvaldību. Sacensību galvenais atbalstītāju ir "eholotu" ražotāju firma "LOVRENC". Viens no "eholotiem" apbalvošanas laikā tiks izlozēts starp sacensību dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)