Banner 980x90

Izveidots muzikāls koncertuzvedums bērniem par Valmieru "Vali, mierā!"

Rīga, 29.okt., LETA. Valmieras Kultūras centrā 28.novembrī būs skatāms muzikāls koncertuzvedums par Valmieru "Vali, mierā!", aģentūru LETA informēja Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Tarbuna.

Koncertuzvedums "Vali, mierā!" ar Valmieras Viestura vidusskolas skolēnu, kā arī profesionālu aktieru līdzdalību sola aizvest skatītājus neparastā ceļojumā un piedzīvojumos.

Iestudējuma režisore ir Santa Tanenberga, scenārija autore - Kristīne Dina Bitēna, mūzikas autors - Atvars Sirmais, par horeogrāfiju atbildīga - Linda Mīļā, bet par vokālo izpildījumu - popgrupa "Notiņas" un "Domino". Lomās iejutīsies aktieris Ivars Brakovskis un Valmieras Viestura vidusskolas skolēni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)