Banner 980x90

Izpārdotas visas biļetes uz "Valmiera/ORDO" pēdējo finālspēli; fani taujā par publisko skatīšanos

Foto: Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Foto: Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Pirmdien, 30.maijā, plkst.12.00 sākās biļešu tirdzniecība uz "Valmiera/ORDO" sērijas noslēdzošo finālspēli pret "VEF" Rīga komandu, kas otrdien, 31.maijā norisināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC). Visas biļetes izpirktas dažu minūšu laikā, liecina informācija "Valmiera/ORDO" Twitter kontā.  

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv noskaidroja no "Valmiera/ORDO" Sabiedrisko attiecību vadītājas Leldes Bukovskas, arī sagādātās papildvietas izpārdotas pārsteidzoši strauji un drošības apsvērumu dēļ, vairāk papildvietas tirgotas netiks.

Valmieras basketbolisti izšķirošajai fināla spēlei gatavojas tieši tāpat, kā uz jebkuru izslēgšanas spēli - aizvada pilnu treniņu ciklu.

Dienu pirms spēles "Valmiera/ORDO" noskaņojums esot kaujiniecisks - komanda ir gatava cīnīties līdz pēdējam, apgalvo Bukovska. 

Kā Valmiera24.lv novēroja vietnē "Facebook.com", interese par gaidāmo LBL noslēdzošo finālspēli ir liela - vairāki valmierieši interesējas par iespējām uzrīkot pēdējās finālspēles publisko skatīšanos. 

Valmiera24.lv jau vēstīja, ka "Valmiera"/ORDO saspringtā mačā panāk septīto spēli LBL finālsērijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)