Banner 980x90

Iedzīvotājus aicina izteikt viedokli par Viestura laukuma teritorijas labiekārtošanas ieceri

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai radītu drošu, izklaidei un atpūtai piemērotu vidi bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem, Burtnieku novada pašvaldība ir izstrādājusi meta projektu Viestura laukuma teritorijas labiekārtošanai, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Burtnieku novada pašvaldībā.

Ar šo projektu, kurā iedzīvotāji var ieraudzīt kādas idejas tiek piedāvātas teritorijas labiekārtošanai, var iepazīties Valmieras pagasta pārvaldē Vanagu ielā 4 un Valmieras pagasta bibliotēkā Viestura laukumā 1.

Pašvaldība aicina visus Viestura laukuma daudzdzīvokļu māju iedzīvotājus apskatīt, kas tieši ir iecerēts un izteikt savu viedokli par piedāvātājiem teritorijas labiekārtošanas risinājumiem. Uz plakāta projektu sīki un smalki apskatīt var Valmieras pagasta pārvaldē un bibliotēkā, kā arī tieši turpat, aizpildot aptaujas anketu, var dot savu vērtējumu piedāvātajām idejām.

Aptauja par Viestura laukuma teritorijas labiekārtošanas ieceri ilgs  līdz pirmdienai, 31.oktobrim. Valmieras pagasta pārvaldē un bibliotēkā iepazīties ar meta projektu var šo iestāžu darba laikā.

Meta projektu Viestura laukuma teritorijas labiekārtošanai elektroniski var apskatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)