Banner 980x90

Ideju parādes "Raug!" laikā Valmiermuižā uzstasies "Dirty Deal Audio"

Daugavpils, 23.marts, LETA. Šodien plkst.19 Valmiermuižas alus darītavā viesosies elektroniskās mūzikas kustības "Dirty Deal Audio" pārstāvji un improvizācijas teātris "ViAGars", lai ar savu pieredzi, degsmi un idejām aicinātu iepazīt mijiedarbošanās mākslu, aģentūru LETA informēja Valmiermuižas kultūras biedrība.

"Dirty Deal Audio" (DDA) ir viena no zināmākajām apvienībām Latvijā, kura tur rūpi par elektroniskās mūzikas izaugsmi un attīstību. Aktualizējot elektroniskās mūzikas klātesamību laikmetīgās skaņu mākslas procesos, viņi rīko unikālus pasākumus un atbalsta māksliniekus, ļaujot Latvijas vārdam izskanēt gan tuvu, gan tālu. Valmiermuižā DDA pārstāvji - Kristaps Puķītis, Ansis un Anna Macko stāstīs par to, kādus izaicinājumus un iespējas viņi piedzīvojuši, lai būtu tur, kur viņi ir šobrīd.

Izjust mūziku un klātesamību, aicinās arī šī brīža aktuālākie elektroniskās mūzikas skatuves pārstāvji - improvizācijas meistari - Kodek, Kristaps Puķītis, kā arī Oriole.

Viesi tiks iesaistīti ne vien caur skaņām, bet arī caur kustību un mākslu, ļaujoties improvizācijas teātra "ViAGars" situācijas izspēlēm un mākslinieka Mārtiņa Zuša vizuālizācijām, kuras viņš radīs šepat uz vietas, skicējot pasākumā notiekošo un projicējot video.

Turot cieņā drosmīgas idejas un to realizāciju, Valmiermuižas alus darītavā tapis īpašs dzēriens, kas veltīts "Dirty Deal Audio". Šī vakara viesiem būs unikāla iespēja piedzīvot garšas pirmatskaņojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)