Banner 980x90

Idejas saderināšanai – kur un kā bildināt mīļoto?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saderināšanās mirklis un saderināšanās gredzeni sievietēm ir kaut kas neaizmirstams! Tas ir mirklis, kad gan tu, gan tava mīļotā ir gatava kaut kam jaunam – laulībām. Ja vēlies, lai tavs bildinājums kļūtu gluži par pasaku, ko stāstīt bērniem un mazbērniem, tad tik romantiskā brīdī ir jāliek lietā iztēle. Ja esi ideju meklējumos, tad dažas no šīm tevi var iedvesmot.

Idejas bildinājumam ziemā
- Tuvojoties ziemai un gada baltākajam laikam, došanās kopīgā izbraucienā vai pastaigā var kļūt par brīnišķīgu brīdi, lai bildinātu mīļoto. Šādai idejai pat nav nepieciešama īpaša sagatavošanās. Saulriets vai tieši otrādi saullēkts un mīļotā apskāvieni – lielisks mirklis bildinājumam!
- Ja aiz loga valda aukstums, kopā varat doties uz iemīļoto restorānu, gardi pavakariņot un desertā – pasniegts saderināšanās gredzens! Jau iepriekš palūdz viesmīlim sagatavot īpašo saldo ēdienu! Laulību gredzeni atrodami arī ar dimantiņiem vai briljantiem. Izvēlies tādu saldo ēdienu un pasniegšanas veidu, lai gredzens pirms vilkšanas nebūtu jātīra.
- Sniegotajā laikā brīnišķīga ideja saderināšanai varētu būt arī brauciens suņu pajūgā. Skaistas dabas ainavas, sarunas ar mīļoto cilvēku un neliels pārsteigums! Palīdzēt izkāpt no pajūga, stāvot uz viena ceļa – romantisks un skaists žests, kas vienaldzīgu neatstās nevienu.
- Pludmali esam pieraduši apmeklēt vasarā, kad tā ir ļaužu pilna, taču kādēļ vientuļo pludmali ziemā nevaram izmantot savā labā? Iepriekš nepieciešams sagatavot galdiņu, sveces un karstvīnu, lai sasildītos drēgnā vakarā. Taču galdiņa vidū var stāvēt neliela kastīte, kas paslēpusi saderināšanās gredzenu. Ja tava vēlme ir atstāt šo notikumu tikai jums diviem, tad šī būs vēl viena lieliska ideja!
- No rīta mīļotajai pagatavo īpašu kafiju un zem apakštasītes paslēp saderināšanās gredzenu. Šis dzēriens paliks atmiņā uz visu mūžu – ne tikai ar tā sevišķo garšu, bet arī ar nozīmīgo dāvanu. Ja esi īpaši romantisks, īpašo kafiju pasniedz ar kādu ziedu un brokastīm gultā. Tava mīļotā jutīsies priecīga un pārsteigta. 
- Izvēlies skaistu dabas ainavu un bildinājumu izsaki tieši tur. Skaista ezermala, sniegots mežs vai upmala Latvijas klinšu pakājē – ikviena no šīm dabas ainavām būs romantiska vide bildinājumam. Saderināšānās gredzeni var būt iesieti koka zarā, paslēpti zem kāda krāsaina akmens vai ielikti zem tējas termosa vāciņa. Skaistas atmiņas un pārsteigums ir garantēti!
- Ja tavai izredzētajai patīk lasīt grāmatas, tad vari iegādāties kādu interesantu grāmatu, bet kā grāmatzīmi vari izmantot saderināšanās gredzenu. Šādu pārsteigumu viņa noteikti nebūs gaidījusi!
- Ja par īsto vietu esi nolēmis izvēlēties mājas, palūdz mīļotās māsu vai draudzeni, lai kopīgi dodas iepirkties vai vienkārši pavadīt laiku ārpus mājas. Tikmēr tev būs pietiekami  daudz laika, lai sagatavotos. Rožlapiņas, sveces, paša gatavotas vakariņas un gards deserts ar "ķirsīti". Saderināšanās jeb kāzu gredzeni dod tev iespēju šo mirkli padarīt vēl īpašāku. Tu noteikti zini mīļotās gaumi un vēlmes. Centies saderināšanās gredzenu atrast pēc iespējas atbilstošāku. 

Saderināšanās gredzens – simbols kopīgam sākumam
Atceries, ka saderināšanās procesa būtiska sastāvdaļa ir arī gredzens – tas ir kā simbols jūsu jaunajam un kopīgajam sākumam. Saderināšanās gredzeni var būt dažādas formas, krāsas un izmēra. Tradicionāli saderināšanās gredzens ir ar dārgakmeni vai pusdārgakmeni. Populārākie to vidū ir cirkoni, kristāli un briljanti. Saderināšanās gredzeni var būt gan zelta, gan sudraba, etno stila piekritēji mēdz izvēlēties arī vara.

Idejas saderināšanai – kur un kā bildināt mīļoto?
Lai izvēlētos tavai iemīļotajai piemērotāko saderināšanās gredzenu, nebaidies lūgt savu radinieku vai draugu padomu.  Ja nepieciešams padoms saderināšanās idejām vai jāmeklē piemērotāko laulību, kāzu vai saderināšanās gredzeni, ielūkojies arī portālā Līgavām.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)