Banner 980x90

SIA "I.L. grāmatvedība, audits un konsultācijas" – visa veida grāmatvedības pakalpojumi

Grāmatvedības uzskaite (no nulles līdz bilancei) tiek veikta SIA "I.L. grāmatvedība, audits un konsultācijas". Klienta grāmatvedības uzskaite tiek veikta atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Uzņēmums risina visus grāmatvedības jautājumus.

Grāmatvedības uzskaite

Grāmatvedības uzskaite (no nulles līdz bilancei) tiek veikta SIA "I.L. grāmatvedība, audits un konsultācijas". Klienta grāmatvedības uzskaite tiek veikta atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Uzņēmums risina visus grāmatvedības jautājumus.

Grāmatvedības uzskaite ir svarīga, jo tā ir sakārtota informācija, kurā tiek reģistrēts un apkopots viss par konkrēto uzņēmējdarbību, tādējādi ļaujot sekot līdzi visām darbībām un izmaiņām. Svarīgi, lai grāmatvedības uzskaite tiek veikta precīzi, uzskatāmi un laikus, tādēļ ir liela nozīme, kam tas tiek uzticēts.

SIA "I.L. grāmatvedība, audits un konsultācijas" nodrošina precīzu finanšu pārskatu, klienti vienmēr tiek informēti par dažādām izmaiņām un uz jautājumiem saņem profesionālu grāmatvežu atbildes.

Lasiet vairāk: https://www.ilgak.lv/lv/pakalpojumi/gramatvedibas-pakalpojumi/

Nodokļu konsultācijas

Nodokļu konsultācijas ir vērtīgas ikvienam, kurš nav pārliecināts par nodokļu nomaksu un kuru māc šaubas, vai pareizi tiek ievēroti visi nodokļu nomaksas noteikumi. SIA "I.L. grāmatvedība, audits un konsultācijas" piedāvā nodokļu konsultācijas, kurās tiek izskaidroti visi nodokļu maksāšanas principi, kā arī kopīgi tiek izvērtēta situācija un izvēlēts situācijai vispiemērotākais risinājums. 

Nodokļu konsultācijas ir paredzētas gan nelielu nodokļu jautājumos, gan arī komplicētu nodokļu projektu īstenošanā. Katra situācija ir individuāla, tādēļ ir svarīgi vērsties pie zinoša speciālista un saņemt nodokļu konsultācijas, kurās tiek iegūtas vērtīgas zināšanas un vislabākais risinājums savai situācijai.

Lasiet vairāk: https://www.ilgak.lv/lv/pakalpojumi/konsultacijas/

Uzņēmumu reģistrācija komercreģistrā

Uzņēmumu reģistrācija komercreģistrā nepieciešama ikvienam, kurš nolēmis dibināt savu SIA. Mūsdienās ir daudzi mazāki un lielāki uzņēmumi, turklāt ik dienu kādam uzņēmējam rodas arvien jaunas biznesa idejas par jaunu uzņēmumu, tomēr uzņēmumu reģistrācija komercreģistrā var rast dažādus jautājumus un var būt nepieciešama palīdzība.

Gan vajadzīgie dokumenti, gan pati uzņēmumu reģistrācija komercreģisrā var likties sarežģīta un laikietilpīga, tomēr viss ir daudz vienkāršāk, ja uzņēmumu reģistrācija komercreģistrā tiek uzticēta zinošiem speciālistiem, kuriem tā ir darba ikdiena.

Uzņēmumu reģistrācija komercreģistrācijā tiek piedāvāta SIA "I.L. grāmatvedība, audits un konsultācijas". Uzņēmuma speciālisti pārzina likumdošanas prasības, konsultē klientus par uzņēmējdarbības veidiem, apskata un risina gan vienkāršākus, gan sarežģītākus plānotās komercdarbības jautājumus.

Lasiet vairāk: https://www.ilgak.lv/lv/pakalpojumi/sia-dibinasana/

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)