Banner 980x90

Grants autoceļu greiderēšana veikta vairāk nekā 39 000 kilometru garumā

Rīga, 21.jūn., LETA. Grants autoceļu greiderēšana, lai uzlabotu braukšanas apstākļus, veikta vairāk nekā 39 000 kilometru garumā, aģentūrai LETA pavēstīja VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" pārstāvji.

Vienlaikus greiderējamā kārta atjaunota 3135 kubikmetru garumā, bet iesēdumu un bedru remonts veikts 84 325 kubikmetru garumā. Greiderēšanu, iesēdumu un bedru novēršana ir iespējama pie optimāla mitruma grants seguma, norādīja "Latvijas autoceļu uzturētāja" pārstāvji.

Kopumā uz grants un melnā seguma valsts autoceļiem grāvju tīrīšana veikta 65 531 kubikmetra garumā, kā arī nomainītas bojātas caurtekas 1337 metru garumā, tādējādi uzlabojot ūdens atvadi no ceļa seguma.

Tāpat ceļmalās sākta krūmu un zāles pļaušana.

"Latvijas autoceļu uzturētājs" veic gandrīz 200 dažādus ikdienas uzturēšanas darbus uz valsts autoceļiem. Uzturamo valsts autoceļu kopgarums ir vairāk nekā 20 000 kilometri, no tiem 9092 kilometri autoceļu ir ar melno segumu un 10 989 kilometri ir grants autoceļu, kā arī ikdienas uzturēšanas darbi tiek veikti uz vairāk nekā 900 tiltiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)