Banner 980x90

Godināti Burtnieku novada labākie sportisti un viņu treneri

Foto: Burtnieku novada pašvaldība
Foto: Burtnieku novada pašvaldība

Sestdien, 6.februārī, Rencēnu pagasta kultūras namā jau 6.gadu pēc kārtas norisinājās Burtnieku novada sportistu un viņu treneru godināšanas un apbalvošanas pasākums "Burtnieku novada sporta laureāts 2015", kā mērķis ir izteikt pateicību par ieguldīto darbu un aizvadītajā gādā gūtajiem panākumiem, kas izskanējuši gan Latvijas un Eiropas, gan arī pasaules mērogā.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Burtnieku novada pašvaldībā, šogad sporta laureāta balvas tika pasniegtas deviņās kategorijās. Par Burtnieku novada "Gada sportistu 2015" atzina bobslejistu Oskaru Ķibermani, savukārt par "Gada sportisti 2015" kļuva vieglatlēte Gunita Šīrante. Titulus "Gada jaunā sportiste 2015" un "Gada jaunais sportists 2015" attiecīgi ieguva BMX riteņbraucēja Līva Lizete Glāzere un triatlonists Savēlijs Suharževskis. Titulu "Gada jauniete sportā 2015" saņēma vieglatlēte Megija Enžela Smirnova, bet par "Gada jaunieti sportā 2015" kļuva vieglatlēts Dāvis Oliņš.

Pasākuma laikā tika godināti arī sportistu treneri, kuri  ir devuši ilglaicīgu ieguldījumu sporta dzīves attīstībā un pilnveidošanā. Par "Gada treneri 2015" atzina Sandru Aleksējevu. "Gada biedrība 2015" titulu saņēma biedrība "Burtnieks sportam un kultūrai", savukārt par 2015. gada spilgtāko un labāk noorganizēto pasākumu tika atzīta "Latvijas Jaunatnes olimpiāde 2015", kas saņēma titulu "Gada pasākums 2015".

"Burtnieku novada sporta laureāts jau kļuvis par neatņemamu novada sporta dzīves tradīciju. Tā ir lieliska iespēja reizi gadā satikties un pateikt paldies visiem, kas piedalās sporta dzīves attīstībā un tās pilnveidošanā.  Pateicoties veiksmīgai sadarbībai starp Burtnieku novada pašvaldību un sporta bāzēm, pagājušā gadā uzņēmām un organizējām vairākas Latvijas Jaunatnes olimpiādes disciplīnas – golfu, BMX un burāšanu. Šogad norisināsies Latvijas IV olimpiāde un Burtnieku novada sporta bāzēs norisināsies gan iepriekš minētās disciplīnas, gan arī pievienosies jauna – šaušanas disciplīna. Turpinot veiksmīgu savstarpēju sadarbību, ceram, ka arī šogad organizācija būs augstā līmenī," tā Burtnieku novada Sporta attīstības padomes priekšsēdētājs Jānis Matisons.

Kopumā "Burtnieku novada sporta laureātā 2015" tika apsveikti un godināti 20 sportisti, 5 treneri, 18 sporta pasākumi un 12 sporta biedrības.  Līdztekus Burtnieku novada atzinības rakstam un ziediem, nominētie sportisti un treneri saņēma naudas balvas, kuru apjoms noteikts pamatojoties uz noteikumiem "Burtnieku novada pašvaldības finansējuma piešķiršanas kārtība sporta biedrībām un kārtība kādā piešķiramas balvas par izciliem sasniegumiem sportā". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)