Banner 980x90

Girss atstājis Latviju, "Tvīda brauciens" Ogrē, LNMM apmeklē 19 000 cilvēku

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Ceturtdien, 5.maijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Neatkarības dienas velobraucienā Jūrmalā rekordliels dalībnieku skaits

Trešdien, 4.maijā, kad visā Latvijā atzīmēta Neatkarības atjaunošanas 26.gadadiena, Jūrmalā pulcējās gandrīz 4000 dalībnieki no visas Latvijas un Baltijas, piedaloties vērienīgā Neatkarības dienas velobraucienā. Pasākums vienoja gan tos, kuri ar sportu nodarbojas profesionāli, gan tos, kam tas ir tikai vaļasprieks un enerģijas avots. Sporta klasē sīvā cīņa vīriešu konkurencē uzvaru izcīnīja Andris Vosekalns, savukārt pirmā no sievietēm finišēja Viktorija Sipoviča, pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informē SIA "Alpha Baltic" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Ieva Lase.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Latvijas Nacionālo mākslas muzeju 4.maijā apmeklē vairāk nekā 19 000 cilvēku

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenā ēka pēc trīs gadu pārtraukuma, kuros veikti rekonstrukcijas, renovācijas un jauna apjoma izbūves darbi, trešdien, 4.maijā vēra durvis apmeklētājiem, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Publicitātes foto/ Foto: Renārs KorisPublicitātes foto/ Foto: Renārs Koris

Ogrē aizvadīts trešais Tvīda brauciens

Trešdien, 4.maijā Ogrē notika nu jau trešais kafejnīcas "M.Pūres beķereja" rīkotais Tvīda brauciens. Laika apstākļi bija lieliski, līdz ar to pasākums bija labi apmeklēts. Dažādi tērpto velosipēdistu skaits bija mērojams vairākos simtos, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā. 

Publicitātes foto/ Foto: Ogre.lvPublicitātes foto/ Foto: Ogre.lv

4.maija svētkus Liepājā atzīmē ar vērienīgām orientēšanās spēlēm

Teju pusotram tūkstotim iedzīvotāju piedaloties orientēšanās spēlēs "Liepājas pēdas Latvijā", aktīvi aizvadīta Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 26.gadadiena, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Enģele.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Imigrācijas likuma grozījumi no Latvijas aizbiedējuši ķīniešus

Pēc grozījumiem Imigrācijas likumā, kas būtiski paaugstināja investīciju slieksni termiņuzturēšanās atļauju (TUA) saņemšanai, pieprasījums pēc tām ir ļoti būtiski sarucis, ceturtdienas, 5.maija, rītā telekanālā LNT pastāstīja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes direktora vietniece Maira Roze.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Saeima noraida priekšlikumu, ka deputāts var saņemt tikai vienu algu neatkarīgi no amatu skaita

Saeima ceturtdien, 5.maijā, nolēma nenodot izskatīšanai komisijās opozīcijas deputātu rosinātos likuma grozījumus, kas paredzēja, ka parlamentārieši varēs saņemt tikai vienu algu neatkarīgi no ieņemamo amatu skaita.

Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas AdministricijaFoto: Reinis Inkēns/ Saeimas Administricija

Girss atstājis Latviju un pārcēlies uz Krieviju

Organizācijas "Russkaja zarja" līderis Illarions Girss atstājis Latviju un pārcēlies uz Krieviju, aģentūrai LETA pastāstīja Girss.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Jūrmalas Kūrorta svētkos atklās vasaras sezonu

Jūrmalas Kūrorta svētkos, sestdien, 28.maijā, ar daudzveidīgu programmu tiks atklāta Jūrmalas vasaras sezona.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

"Ergo" par nodegušiem traktoriem saimniekam Latgalē atlīdzībās izmaksājis 103 000 eiro

Par zaudējumiem, kas kādam uzņēmējam Latgalē radušies, pilnībā nodegot vairākiem traktoriem, apdrošināšanas sabiedrībā "Ergo" izmaksāta šogad lielākā atlīdzība lauksaimniecībā izmantojamās tehnikas apdrošināšanā - 103 100 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Rīgas dome no Vides aizsardzības fonda līdzekļiem plāno finansēt 24 projektus

Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja ceturtdien, 5.maijā, apstiprināja Rīgas vides aizsardzības fonda līdzekļu izlietojuma programmu 2016.gada pirmās kārtas projektiem, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Foto: Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lvFoto: Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)