Banner 980x90

Gaujas krastos Valmierā notiks "Dabas klase"

Valmiera, 6.sept., LETA. 9.septembrī no plkst.11 līdz 13 Valmierā, Gaujas krasta posmā starp Vanšu tiltu un Kazu krācēm, notiks "Dabas klase", aģentūrai LETA pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

"Dabas klase" Atpūtas parkā, piedaloties Latvijas Dabas muzeja entomologam Jānim Dreimanim, tiek organizēta sadarbībā ar Ekoskolu - Valmieras 2.vidusskolas un Valmieras Viestura vidusskolas aktīvajiem jauniešiem.

Visi atnācēji varēs iestiprināties ar siltu zupu. Lai neradītu papildu atkritumus, zupas baudīšanai dalībnieki aicināti līdzi ņemt savu vairākkārt izmantojamu zupas bļodiņu un karoti.

"Dabas klase" notiks Atpūtas parka teritorijā, kur šobrīd notiek labiekārtošanas darbi - posmā starp Kazu krācēm un Vanšu tiltu. Tur šobrīd ir izpļauta zāle, izcirsti krūmi. Ir atvesta grants, kas tiek izlīdzināta pa meža celiņiem. Līdz septembra beigām šajā vietā Latvijas vides aizsardzības fonda finansēta projekta "Gaujas krasta daļas Valmieras pilsētā sakopšana un labiekārtošana dabas un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanai un aizsardzībai" laikā tiks radītas četras labiekārtotas atpūtas vietas ar divām drošām ugunskura vietām, galdiem, soliem un atkritumu urnām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)