Banner 980x90

Gada izskaņā – krāšņa Vecgada balle Cēsu koncertzālē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Koncertzāle "Cēsis" 30. decembrī ikvienu aicina aizvadīt 2015. gadu krāšņā Vecgada ballē. Viesus priecēs populāra mūzika deju ritmos Jelgavas bigbenda un solista Daumanta Kalniņa izpildījumā. Vakara gaitā balles gaidāmi dažādi pārsteigumi un svētku loterija ar vērtīgām balvām.

Koncertzāle "Cēsis" turpina tradīciju un jau otro gadu rīko īpašu Vecgada balli. Tā ir iespēja kopā ar draugiem, kolēģiem vai paziņām lieliski pavadīt vakaru, dejojot, klausoties mūziku un baudot Jaunā gada gaidīšanas prieku. 

Koncertzāles visā pasaulē aizejošo gadu pavada ar krāšņiem koncertiem un svētku ballēm. Kurš gan nav dzirdējis par slaveno svētku balli Vīnes operā un, iespējams, pat bijis tās viesis. Ja tomēr nē, tad piedāvājam lielisku iespēju izbaudīt svētku sajūtu šeit pat Cēsīs. Cēsu koncertzāles elegantais, vienlaicīgi vēsturiskais un mūsdienīgais nams un skaistā Lielā zāle ir lieliski piemērota, lai gadumiju varētu pavadīt tikpat grandiozi kā citviet Eiropā.

Šogad par mūziku Cēsu koncertzāles ballē rūpēsies Raita Ašmaņa vadītais džeza orķestris Jelgavas bigbends, kurš ir visilgāk nepārtraukti koncertējošais bigbends Latvijā. Bigbends piedalījies dažādos džeza mūzikas festivālos, koncertos, svinīgos pasākumos gan Latvijā, gan ārvalstīs. Tā repertuārs tālu pārsniedz klasiskā džeza robežas, variējot to no džeza līdz popmūzikai. Jelgavas bigbends ir viens no retajiem orķestriem Latvijā, kuram ir ilggadēja pieredze, muzicējot svētku ballēs. Arī Vecgada ballei Cēsu koncertzālē orķestris sagatavojis izmeklētu programmu, kurā skanēs gan Johana Štrausa valši, gan Frenka Sinatras pazīstamās džeza melodijas.

Ar Jelgavas bigbendu kopā uzstāsies talantīgais un šarmantais dziedātājs Daumants Kalniņš. Viņš bijis solists vairākos muzikālo teātru uzvedumos, kā "Vestsaidas stāsts" un "Nožēlojamie". Pēdējos gadus solists pievērsies džeza mūzikai, uzstājoties vairākos džeza mūzikas konkursos un festivālos, tostarp arī lielākajā Latvijas džeza festivālā "Saulkrasti Jazz". Daumants Kalniņš bijis vairāku starptautisku džeza mūzikas konkursu laureāts.

Vakara gaitā balles viesiem būs iespēja nofotografēties un par piemiņu saņemt balles foto, kā arī piedalīties loterijā, kurai balvas nodrošina koncertzāle un tādi partneri kā "Laima", restorāns "MoMo", "Cēsu Vīna bārs", "Žagarkalns" un citi. Pasākuma laikā Lielā zāle būs atvēlēta dejām, bet citviet koncertzālē darbosies vairāki bāri un atpūtas zonas. Vakara gaitā koncertzāles pirmajā stāvā darbosies arī restorāns "MoMo", bet sestajā stāvā ar skatu uz naksnīgo pilsētu – "Cēsu vīna bārs".

Pieejamas gan balles ieejas biļetes, gan biļetes ar vietu pie galdiņa, kur cenā iekļauta glāze dzirkstošā vīna un vieglas uzkodas. Iespējams rezervēt arī veselu galdiņu 12 personām.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā, kā arī koncertzāles "Cēsis" kasē. Tālrunis biļešu rezervācijai 64119922 (katru dienu no plkst. 12.00 līdz 18.00).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)