Banner 980x90

Fotostāsts: Ziedi ir visur un tie ir skaisti

Foto: Renāte Vigupe
Foto: Renāte Vigupe
Vidzemes Augstsolas studenti studiju kursā "Fotožurnālistika" radījuši vairākus vizuālos stāstus par sadzīvi, kā arī dzīvi pilsētā. Pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv piedāvā iespēju ieskatīties Vidzemes augstskolas studentu veidotajos fotostāstos. Piedāvājam aplūkot studentes Renātes Vigupes veidoto fotostāstu "Ziedi ir visur un tie ir skaisti".

Pasaulē ir daudz skaistā un patīkamā, bet ikdienas steigā mēs bieži nepamanām dabas skaistumu un to, ko tā mums sniedz. Mums ir paveicies ar četriem gadalaikiem – ziemu, pavasari, vasaru un rudeni – brīdi apstājies un pavēro, cik skaisti mēdz būt katrā no šiem brīžiem.


Sievietes sirdi vienmēr var sasildīt ar skaistiem ziediem, tāpēc apstājies un aplūko kādus krāšņus ziedus daba piedāvā katrā no gadalaikiem. Vai tās ir tulpes pavasarī ziedot vai ceriņi vasaras vidū – ziedi ir visur un tie ir skaisti.

Foto stāsts veidots ar mērķi parādīt cilvēkiem, ka jebkurā gadalaikā ir iespējams sasildīt sirdi ar skaistiem ziediem – nav svarīgi vai ziemā tie ir veikalā pirki vai vasarā dabā plūkti – ir svarīgi neaizmirst par šo dabas skaistumu un ziedu burvību – apstājies un ieelpo ziedu brīnišķo smaržu.

Veltījums visām sievietēm, jo ziedi padara sievieti vēl krāšņāku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)