Banner 980x90

Foto un video: Igauņu viesi Valmieru izvēlas apmeklēt ar helikopteru

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Ceturtdien, 25.augustā, policija saņēmusi informāciju, ka Valmierā, Pārgaujas pusē zemu lido helikopters, un tas nosēdies Linarda Laicena ielas rajonā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts policija Vidzemes reģiona pārvalde.

Kā liecina ieraksti "Facebook.com", vairāki valmierieši par notikušo ir neizpratnē - helikopters sākotnēji lidojis virs Valmieras, veicis nosēšanos veikala "Rimi" stāvlaukumā, savukārt pēcāk aizlidojis uz viesnīcu "Unce", kas atrodas Cēsu ielā 20. 

Par notikušo ar Valmiera24.lv sazinājās viesnīcas "Unce" vadītāja Anita Bedrīte un pastāstīja, ka ar helikopteru uz viesnīcu atlidojuši viesi no Igaunijas. 

"Sākotnēji viesnīcā numuriņu bija pieteikuši trīs viesi no Igaunijas, bet pēc tam vaicāja vai nav pieejama vēl viena istaba, jo, iespējams, ieradīsies arī ceturtais viesis, kurš Valmieru izvēlējies apmeklēt ar helikopteru. Igauņu viesi vaicāja vai ir iespējams veikt nosēšanos pie viesnīcas - teicu, ka man nekas nav pretī, galvenais, lai viņi var veikt nosēšanos," stāsta Bedrīte.

Helikopters nosēšanos veicis pēc plkst.22.00, līdz ar to pilots veicis neilgu lidojumu virs Valmieras, lai apzinātu nolaišanās vietu.

"Helikoptera pilots pie veikala "Rimi" uzņēma viesi, kas jau sākotnēji atradās viesnīcā. Neilgi pēc tam abi veiksmīgi nolaidās viesnīcas "Unce" teritorijā," skaidro Bedrīte un turpina: "Valmierā ar helikopteru uz viesnīcu līdz šim neviens vēl nebija ieradies. Šis ir nebijis gadījums. Viesnīcas "Unce" teritorija ir diezgan plaša, tagad domāju, ka šādu iespēja - nosēsties pie viesnīcas ar helikopteru, nākotnē varētu attīstīt."

Savukārt, kā min Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde, sazinoties ar Latvijas Gaisa satiksmes koordinācijas centru, policijā saņemta informācija, ka lidojuma plāns un nolaišanās koordinātes ir saskaņotas.  Policija sadarbībā ar Civilās aviācijas aģentūru skaidro notikušā apstākļus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)