Banner 980x90

Foto: Tradicionālais Valmieras pilsētas svētku Labdarības bumbu rallijs

Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Jau ceturto gadu Valmieras pilsētas svētku laikā notika Labdarības bumbu rallijs, kurā krāsainas bumbiņas sacentīsies Gaujas Kazu krācēs, lai nestu balvas saviem īpašniekiem.

Šogad ne vien noskaidrotas ātrākās 30 bumbiņas, bet arī ātrākā krāsa, kuru īpašnieki saņēma gardu veicināšanas balvu. Kā ierasts, visi rallija ienākumi nonāks VNF projektu programmas "Sev, tev, novadam" "krājkasītē", lai jau rudenī varētu atbalstīt valmieriešu apkārtējo novadu iedzīvotāju plānotos darbus.

Par balvu grozu parūpējušies vietējie uzņēmēji, sarūpējot balvas vismaz 30 eiro vērībā. Savukārt pirmās vietas ieguvēju iepriecināja "Tallink", dāvinot ceļojumu četrām personām uz Stokholmu. Turklāt visi, kuru bumbiņa būs tādā pašā krāsā kā pirmās vietas ieguvēja bumbiņa (zila, zaļa, dzeltena vai rozā), saņēma veldzējošu zelteri no "Gardu muti".

Labdarības bumbu rallijs jau kļuvis par Valmieras pilsētas svētku tradīciju, kas ik gadu pulcē vairākus simtus dalībnieku un līdzjutēju Gaujas krastmalā. Rallijā var piedalīties ikviens, iegādājoties biļeti un iegūstot unikālo numuru, kas apzīmē bumbiņu.

Ienākumi no Labdarības bumbu rallija nonāks Valmieras novada fonda projektu konkursa "Sev, tev, novadam" "krājkasītē", no kuras jau šajā rudenī iedzīvotāji saņems atbalstu labajiem darbiem Valmierā un Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Burtnieku, Beverīnas, Kocēnu novadā. Fonds jau kopš 2005.gada ir partneris tiem, kuri vēlas ziedot, un tiem, kuri vēlas īstenot sabiedrībai noderīgas iniciatīvas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)