Banner 980x90

Festivālā "Kino Pedālis" notiks Valmieras līdzsvara riteņu čempionāts bērniem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 14.maijā, pulksten 17.00 festivāla "Kino Pedālis" velo barāzā pie Valmieras Kultūras centra notiks līdzsvara riteņu čempionāts bērniem sadarbībā ar "DIP DAP". Piedalīties braucienā ir aicināti paši mazākie – 2 līdz 5 gadus jauni braucēji.

Kā pilsētas informācijas portālam Valmiera24.lv pastāstīja pasākuma rīkotāji, "DIP DAP" līdzsvara riteņu čempionāts nav sporta sacīkstes, bet gan jautrs un azartisks pasākums mazākajiem braucējiem uz riteņiem bez pedāļiem. Trenējot azartu, dalībniekiem brauciena laikā būs jāveic aptuveni 150 metru gara trasīte ar savu "DIP DAP" vai arī ar cita ražotāja līdzsvara riteni. Pēc finiša visus dalībniekus sagaidīs jaukas piemiņas balvas no festivāla "Kino Pedālis" un "DIP DAP".

Dalība – bez maksas, bet lai piedalītos čempionātā visiem braucējam obligāti galvā jābūt velo ķiverei! Vecākiem svarīgi atcerēties, ka galvenais nav uzvarēt, bet gan piedalīties!

Lai pieteiktos, sūtiet mazā braucēja vārdu ar vecāku kontaktiem uz e-pastu info@dipdap.lv līdz 13.maija pulksten 15.00 ar norādi "Pieteikums DIP DAP braucienam, Valmiera".

Brauciena sākums sestdien, 14.maijā, pulksten 17.00, reģistrācija pie "DIP DAP" karoga laukumā iepretim Valmieras Kultūras centram jau no pulksten 16.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)