Banner 980x90

Februārī Valmieras teātrī pirmizrādi piedzīvos Ērika Emanuēla Šmita lugas "Valoņas nakts" iestudējums

Rīga, 10.janv., LETA. Valmieras teātrī 15.februārī pirmizrādi piedzīvos lietuviešu režisora Rolanda Atkočūna iestudētā Ērika Emanuēla Šmita luga "Valoņas nakts", aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību un reklāmas speciāliste Marta Cekule.

"Valoņas nakts" ir stāsts par pasaules slavenāko mīlētāju Donu Žuanu. Viņa rīcībā ir viena nakts, lai iepazītu to, ko viņš vēl nepazīst - mīlestību, stāstīja Cekule.

Ar šo lugu franču valodā rakstošais beļģu rakstnieks Ēriks Emanuēls Šmits (1960) debitēja dramaturģijā 1991.gadā, un tā ir viņa pirmā 29 gadu vecumā sarakstītā luga.

Izrādes radošajā komandā strādā arī scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, tērpu māksliniece Ilze Vītoliņa, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš un horeogrāfe Inga Raudinga.

Lomās piedalīsies Imants Strads, Aigars Apinis vai Uldis Sniķers, Laura Atelsone, Eduards Johansons, Ance Kukule, Klinta Leja, Māra Mennika, Ilze Pukinska, Skaidrīte Putniņa, Elīna Vāne un Aigars Vilims

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)