Banner 980x90

Ekonomikas ministrs rīt darba vizītē apmeklēs Valmieru

Foto: Ieva Makare/ LETA
Foto: Ieva Makare/ LETA
Ministru prezidenta biedrs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (V) rīt, 10.februārī, darba vizītē apmeklēs Valmieru, aģentūrai LETA pavēstīja Ekonomikas ministrijā.

Vizītes ietvaros Ašeradens piedalīsies svinīgajā Valmieras biznesa inkubatora atklāšanā. Valmieras biznesa inkubators ir viens no 14 Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoriem Latvijas reģionos. Tas atradīsies Purva ielā 12A.

Valmieras biznesa inkubatora pakalpojumi būs pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības sācējiem 21 pašvaldībā, tostarp Valmierā, kā arī Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Strenču, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas, Raunas, Beverīnas, Priekuļu, Kocēnu, Pārgaujas, Līgatnes, Cēsu, Vecpiebalgas un Amatas novados.

Tāpat vizītes laikā ekonomikas ministrs piedalīsies svinīgā pasākumā, kura laikā tiks iemūrēts pamatakmens pašvaldību īres nama celtniecībai Valmierā.

Apmeklējot Valmieru Ašeradens plāno tikties arī ar Valmieras Valsts ģimnāzijas skolēniem un Vidzemes augstskolas studentiem, lai pārrunātu aktuālās tendences pārejā uz moderno ekonomiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)