Banner 980x90

Dienas horoskops 31.augustam 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien labāk lietas vērot no malas, nevis tajās iesaistīties. Ja tev ir kas sakāms par cita darbu, tad šoreiz labāk paklusē un nebāzies tur, kur neviens to neprasa!

Vērsis Nevēlēsies klausīties citu teiktajā, jo būsi pārliecināts par savu taisnību. Sākumā ieteicams pārbaudīt faktus un tikai tad aizstāvēt savu viedokli!

Dvīņi Panākumus gūsi tikai tad, ja ātri spēsi pielāgoties apstākļiem un pret to attiekties ar vēsu prātu. Tev pašreiz nav laika iespringšanai un pārdzīvošanai par sīkumiem!

Vēzis Atbalstu meklē pie tuviniekiem – gan emocionālu, gan finansiālu. Drīz vien dzīve izspēlēs kādu negaidītu joku, kad tev būs jāizpalīdz citiem.

Lauva Meklēsi dažādas iespējas un veidus, kā apliecināt savas spējas, taču ar to pagaidām nesteidzies! Publiska izrādīšanās tev nenesīs absolūti nekādu labumu.

Jaunava Tava šīs dienas panākumu atslēga būs punktualitāte – liec to lietā, un tu sasniegsi vairāk, nekā būsi gaidījis! Visu dari ar apdomu!

Svari Mēģini būt patstāvīgs un savus lēmumus pieņemt vienatnē – citu viedokļi un padomi tev tikai traucēs un sajauks galvu!

Skorpions Intuīcija tevi vedīs pareizajā virzienā, pateicoties tai, tu beidzot vari izdarīt ko tādu, ko jau sen esi plānojis! Tici saviem sapņiem!

Strēlnieks Mazāk koncentrējies uz apkārtējiem, bet vairāk uz sevi! Radīsies vēlme gūt papildus zināšanas, jo sapratīsi, ka ar esošajām tālu netiksi.

Mežāzis Pieaugs tava atbildības sajūta. Neļaujies apkārtējo kārdinājumiem un slinkumam – tas nesīs tikai zaudējumus! Izplāno savu stratēģiju!

Ūdensvīrs Būs grūti noslēgt vienošanos ar kādu cilvēku, tāpēc kādam no jums būs jāpiekāpjas. Nesteidzies, bet gan apdomājies! Visam savs laiks!

Zivis Nemēģini pierādīt sevi svešā lauciņā – izgāzīsies! Šodien labāk dari to, ko proti, pierādot savas spējas jau vairākkārt izmēģinātās lietās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)