Banner 980x90

Dienas horoskops 29.jūnijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Nepadodies apkārtējo manipulācijām, ja kāds tev kaut ko saka, tad centies to neuztvert pārāk nopietni, kā arī neņemt kritiku pie sirds, tā vietā labāk mācies no kļūdām un centies tās neatkārtot.

Vērsis Šodien ieteicams sevi mazliet palutināt - sniegt sev kādu nelielu balvu par padarītajiem darbiem. Iespējams, ka gaisā virmos mīlestība - nenoraidi to!

Dvīņi Visai ticams, ka šodien ar tevi atgadīsies kas tāds, kas liks padomāt un, iespējams, pat mainīt savus nāktnes plānus.

Vēzis Ja kaut ko esi izlēmis, tad arī rīkojies pēc saviem ieskatiem. Būs kāds, kas tevi mēģinās atturēt, tomēr šoreiz labāk būtu pieturēties pie plāna, nevis improvizēt.

Lauva Kāds cilvēks novērsīs tavu uzmanību no darāmajiem darbiem. Neļaujies tam, un neuztraucies! Gan jau šis cilvēks pacietīsies.

Jaunava Var nākties saskarties ar kādu nepatīkamu situāciju darbā, tomēr centies tam nodoties un padarīt visu. Vakara pusē jutīsies gandarīts.

Svari Ne īpaši vēlēsies klausīties tajā, ko tev saka apkārtējie, bet zinošāko padomu gan liec aiz auss! Liktenis ar tevi var izspēlēt interesantus jokus.

Skorpions Tava darba produktivitāte pieaugs tikai tad, kad darbosies pats un mazāk uzmanības veltīsi, klausoties apkārtējo runās.

Strēlnieks Nāksies lietām pievērsties praktiski. Ģimenes lietas uzdzīs bažas – izvairies no personīgām diskusijām, pirms nebūsi ieguvis visus faktus.

Mežāzis  Nav slikta diena, lai iepirktos. Ikdienas notikumus uztversi ar daudz lielāku dzīvesprieku un aizrautību. Šodien centies tikai priecāties.

Ūdensvīrs Būsi izvēles priekšā - samierināties ar esošo vai pamēģināt ko jaunu. Lai arī kāda būtu tava izvēle - tu gan zaudēsi, gan iegūsi.

Zivis Domā racionāli, nevis paļaujies uz jūtām! Šodien mīlas lietas nevedīsies, jo būsi satraucies par ko citu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)