Banner 980x90

Dienas horoskops 26.septembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Kā tu izturēsies pret cilvēkiem, tā viņi izturēsies pret tevi. Jāiemācās atzīt savas kļūdas, jo no malas var redzēt, ka pietēlo.

Vērsis Padomā, kā tas, ko tu dari, izskatās no malas. Nevajag mierinājumu meklēt cilvēkos, tev pašam ar sevi ir jātiek galā.

Dvīņi Nevajag sev pārmest neizdošanos – galvenais ir mēģināt un celties pēc tāda lielāka kritiena. Ja nav, kas patur rociņu, nebēdā, apņemies tikt galā viens.

Vēzis Ja noticēsi sev, noticēs arī augstākie spēki. Viss būs atkarīgs no iekšējās domāšanas. Nevajag uzticēties citiem, ka kaut ko izdarīs tavā vietā.

Lauva Būs pārsteigumi, kas solīs daudz labumu, bet nevajag uz to koncentrēties. Ir arī visas iespējas, ka tas izslīdēs tev caur pirkstiem.

Jaunava Diena būs aktīva un ļoti pozitīva. Bet tikai tad, ja neļausi tajā iekļūt negatīviem cilvēkiem. Nāksies izvērtēt kādu attiecību vajadzību tavā dzīvē.

Svari Nevajag pārdzīvot par draudzībām, kas nav izdevušās – novērtē to, kas patiešām ir tavs. Ja gribi daudz prasīt, dod arī kaut ko atpakaļ.

Skorpions Labs laiks, lai paplašinātu savus horizontus, centies iegūtās iemaņas šodien likt lietā. Samierinies ar to, ka viss nenoritēs tā, kā būsi ieplānojis.

Strēlnieks Lieliski tiksi galā ar tev uzdotajiem uzdevumiem, nevajadzēs pat īpaši piepūlēties, bet tas nenozīmē, ka vari atslābt.

Mežāzis Pārdomā labi to, ko taisies darīt. Tev jāzina, vai tas tiešām nāks tev par labu. Dzīvo šodien veselīgi, rūpējies par savu labklājību.

Ūdensvīrs Nepārproti to, ko dara citi cilvēki – viss nav vērsts pret tevi. Nevajag uzmest cilvēkus, labāk vien pacensties un izdarīt to, ko esi apsolījis.

Zivis Nevajag citiem uzbāzties ar savām vajadzībām, tevi tik un tā nesapratīs. Domā par sevi pats un tiec ar to galā tā, kā pienākas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)