Banner 980x90

Dienas horoskops 22.jūnijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Spītībai nebūs vietas, labāk un pareizāk būs piekāpties un pielāgoties, pretējā gadījumā gaidāmi nepatīkami konflikti.

Vērsis Reizēm ir labi uzklausīt citu padomus, bet šodien tieši tavi būs apkārtējiem visvērtīgākie - dalies ar savu pieredzi kādā jomā, kuru labi pārzini.

Dvīņi Noslēpumu uzticēšanai nepiemērots laiks, var nākties saskarties ar nodevību, tāpēc izvairies no diskusijām, kas saistītas ar tavu privāto dzīvi!

Vēzis Būs jāparāda savas prāta spējas un erudīcija, tikai šoreiz centies nebūt tik uzstājīgs un nepadot informāciju tālāk, pirms neesi pārliecinājies par tās patiesumu!

Lauva Ieguvējs būsi tikai tādā gadījumā, ja spēsi pielāgoties apstākļiem. Tā būs šīs dienas panākumu atslēga. Neieciklējies uz vienu un to pašu, tas būs lieki.

Jaunava  Dari, ko darīdams, bet nemāci citiem dzīvot! Katrs ir atbildīgs pats par sevi, labāk uztraucies par to, ko tu dari vai saki!

Svari Gribēsi atpūsties un pazust, taču, diemžēl, apstākļi spiedīs darīt pretējo, saskarsies ar zināmām grūtībām un raizēm, bet laiks dziedēs visas rētas!

Skorpions Būs jāpierāda, ka uz tevi var paļauties. Šodien centies veikt darbus ar augstu atbildības sajūtu, jo beigās tiksi paslavēts.

Strēlnieks Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā! Pie šī principa šodien centies arī pieturēties. Pārlieku liela riskēšana var nest lielus zaudējumus!

Mežāzis Gaidāmi kādi iekšējie konflikti, kas nedos mieru vēl ilgi, daudz prātosi par pēdējā laikā veiktajām izvēlēm. Tā vietā, lai piegružotu prātu ar negatīvām domām, atvēli laiku kādam hobijam!

Ūdensvīrs Būs neliela spriedze attiecībās ar tuviniekiem, taču tu pie tā nebūsi vainīgs. Samierinies ar notiekošo un centies domāt par svarīgākām lietām!

Zivis Neuzticies nepazīstamiem cilvēkiem, kas sola neticami labas lietas! Šodien tevi mēģinās apmuļķot, tāpēc esi īpaši piesardzīgs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)