Banner 980x90

Dienas horoskops 20.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Pats gribēsi visu izdarīt, neļaujot otram neko papildināt. Vairāk jādod brīvība citiem cilvēkiem, nav ieteicams kaut ko darīt individuāli.

Vērsis Būsi par kaut ko ļoti noskumis, tomēr neizrādīsi, ka kaut kas nav kārtībā. Šodien padomā, ko tāda attieksme nodarīs tev pašam – nav to vērts.

Dvīņi Mazliet zudīs uzticība kādam cilvēkam, kurš jau sen no tevis ko slēpj. Iespējamība atjaunot attiecības ar sen aizmirstu draugu.

Vēzis Labs nenotiek uzreiz, nāksies par to pacīnīties. Būs nevaldāmas alkas pēc notikumiem, kas gaidāmi, bet visam savs laiks!

Lauva Nevajag pārtraukt darīt to, ko vēlies, tikai tādēļ, ka kādam ir iebildumi. Klausi savai sirdsbalsij un izbaudi to, kas tev ir dots.

Jaunava Ļoti patīkamu emociju diena, enerģijas pieplūdums. Kavēšanās atmiņās, nostaļģija, patīkami cilvēki, sevis novērtēšana – tas ir tas, kas tevi šodien sagaida.

Svari Tu tiešām nevari izmainīt neko, lai mainītu to, kas notiek. Šodien uziesi ieskatu tajā, kāda izveidosies tava nākotne – ir vērts iegaumēt.

Skorpions Pārāk daudz prasīsi no citiem cilvēkiem, lai viņi pierāda, ka vari uzticēties – šajā situācijā uzticība jāiegūst ātrāk – un tu to pat apzinies.

Strēlnieks Liksies, ka visi kaut ko pret tevi perina, jo sagaidīsi nebijušu laipnību, bet šī diena vienkārši ir tāda. Pieņem to, ko tavā labā dara.

Mežāzis Izvairies no verbāliem strīdiem un centies meklēt kompromisus. Tas tev ir vajadzīgs. Ieteicams apciemos tuviniekus, par kuriem pēdējā laikā neesi licies ne zinis.

Ūdensvīrs Padiskutē par saviem mērķiem ar tuviniekiem – iegūsi vērtīgus padomus. Būsi emocionāli noraizējies, bet, piemēram, fiziskas aktivitātes to nomāks.

 Zivis Būs jābūt mazliet uzmanīgākam. Būs tieksme sarunas vidū sākt domāt par ko citu un nezināt, par ko vispār ir runa – tas tevi var nostādīt neērtā situācijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)