Banner 980x90

Dienas horoskops 11.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Būs labas komunikācijas spējas - sapratīsies ar apkārtējiem teju no pusvārda. Piemērota diena savas garīgās izaugsmes veicināšanai.

Vērsis
Pastāvi labāk ēnā! Nevarēsi piedalīties tur, kur vēlēsies. Mazliet gribēsies arī slinkot, bet vakarā centies saņemt sevi rokās un to pārvarēt.

Dvīņi
Laba diena, lai pavadītu laiku mazā, draudzīgā kompānijā. Būs jāadaptējas kādā jaunā vietā, bet tas tev tikai un vienīgi palīdzēs.

Vēzis
Šodien balansēsi uz kalna smailes. Tomēr varēsi par negatīvo uz brīdi aizmirst. Atpūties kārtīgi, lai nobriestu nākamajai nedēļai.

Lauva
Darbs prasīs daudz pūļu, taču vismaz vakara puse solās būt gaišāka un pozitīvāka, galvenais visu neatlikt uz pēdējo brīdi. Šodiena solās būs emociju un pārsteigumu pilna.

Jaunava
Sāksi šaubīties par saviem plāniem un iecerēm, tāpēc nebaidies prasīt padomu un palīdzību kādam zinošākam cilvēkam. Meklē vairāk domubiedru!

Svari
Būs grūti atzīt savas kļūdas, jo nevienam taču nepatīk izgāzties. Pacenties veltīt laiku ģimenei un satuvināties ar tiem, kurus tu sauc par draugiem.

Skorpions
Šodien tevi māks šaubas un neziņa, vēlēsies ar visiem darbiem tikt galā pēc iespējas ātrāk, bet kaut kas tevi apturēs. Plāno savu laiku! 

Strēlnieks
Var gadīties, ka šodien risināsi svešas problēmas, kas ar tevi it nemaz nav saistītas. Nekas, tas ar laiku atmaksāsies dubultā! 

Mežāzis
Ja spēsi rast kopīgu valodu ar apkārtējiem, tad tev uzsmaidīs veiksme un parādīsies dažādas iespējas. Lieliska diena, lai iepirktos - iegādāsies veiksmīgus pirkumus! 

Ūdensvīrs
Šodien kāds būs jāpažēlo, iespējams, ka jaunāks un nepieredzējušāks par tevi. Neesi skarbs, bet gan atbalsti! Katram ir savas grūtības! 

Zivis
Dzirdēsi ļoti daudz dažādus viedokļus, bet ideāli spēsi tos visus pieņemt un apkopot. Dienas otru pusi velti kārtīgai atpūtai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)