Banner 980x90

Dienas horoskops 1.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Padomā, ko tu varētu darīt, lai pašam paliktu priecīgāks garastāvoklis. Atraujies no pienākumiem un galvenais- nebēdz no problēmām!

Vērsis Dažkārt ir situācijas, kad nekas cits neatliek, kā darīt to, kas nemaz nepatīk. Rezultāts būs patīkamāks nekā process, tāpēc neatsakies

Dvīņi Nekas šodien nebūs labāks par parastu dienu kopā tikai ar sevi. Vakaru pavadi vienatnē ar to, kas tev dāvā sirdsmieru.

Vēzis Iespējams, ka tiksi iesaistīts visai negribētā konfliktā sava atšķirīgā viedokļa dēļ. Atceries – ne visi cilvēki domā un dara vienādi, pasaulei ir nepieciešami citādāk domājošie!

Lauva Neatliec sarežģītu jautājumu risināšanu uz vēlāku, bet gan rīkojies uzreiz! Vēlāk situācija kļūs tikai ļaunāka! Ieklausies citos!

Jaunava Izjutīsi lielu vajadzību atrasties līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, jo jutīsies nesaprasts un vientuļš. Centies paplašināt savu zināšanu loku ar interesantām nodarbēm!

Svari  Nestreb karstu! Zināms, ka patīk visu vienmēr uzreiz un bez apdomāšanas, bet varbūt šoreiz par visām reizēm ir vērts nogaidīt?

Skorpions Viss, kas stāv deguna priekšā un ir viegli sasniedzams, nav tas, kas tev vajadzīgs. Labāk izdari ko izaicinošāku un tas noteikti atmaksāsies!

Strēlnieks Šodien viss izdosies tā, kā plānots. Vari droši mesties šodienas piedzīvojumos ar pilnu sirdi - nekam nevajadzētu noiet greizi.

Mežāzis Stiprākais trumpis būs tava pašpārliecinātība. Lai arī šodien kritīsi citiem uz nerviem, tas būs to vērts, lai sasniegtu savus mērķus.

Ūdensvīrs Šodien pa savam varēsi rīkoties tikai vakara pusē. Vairāk šodien domāsi par citiem cilvēkiem un dažādām intrigām.

Zivis Klausi intuīcijai – iekšējā balss pateiks priekšā balansētākos lēmumus, ko pieņemt. Negaidīti pavērsieni tevi šodien netraucēs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)