Banner 980x90

Dažas idejas romantiskiem pārsteigumiem

Kā pārsteigt mīļoto cilvēku vai laulāto draugu jubilejā? Kā apsveikt jaunlaulātos? Kā iepriecināt draugus vai vecākus kāzu jubilejā? Romantiski pārsteigumi ir ļoti labs veids, kā to izdarīt. Bet kādu romantisku pārsteigumu sagādāt? Piedāvājam dažas interesantas idejas, ko varat realizēt arī jūs, lai iepriecinātu gan savu mīļoto cilvēku, gan kādu laimīgu un mīlošu pāri viņiem īpašā dienā.

Romantiska nedēļas nogale SPA viesnīcā
Šajā jomā iespējas sagādāt romantisku pārsteigumu ir ļoti plašas. Gan Latvijā, gan kaimiņzemēs ir ļoti daudz labu SPA viesnīcu, kurām ir daudzveidīgs atpūtas un izklaižu klāsts. Tur varēs izbaudīt gan skaistuma un relaksācijas procedūras, gan izbaudīt romantisku atmosfēru komfortablā numuriņā, kā arī palutināt garšas kārpiņas ar izmeklētām maltītēm. Nedēļas nogale šādā SPA viesnīcā patiesi būs ļoti romantisks pārsteigums gan savai otrajai pusītei, gan kā dāvana citam pārim, piemēram, kāzās vai kāzu jubilejā. 

Plašu klāstu ar šāda veida SPA atpūtas piedāvājumiem varat apskatīt interneta vietnē www.lieliskadavana.lv, kur var arī ērti veikt pirkumu. 

Lidojums ar gaisa balonu


Tiem, kuri gatavi romantiku apvienot ar asākām izjūtām, laba izvēle būs lidojums ar gaisa balonu. Pāris varēs izbaudīt lieliskus dabas skatus, vērot saullēktu vai saulrietu, izbaudīt nebijušas sajūtas, atrodoties augstu virs zemes. Lidojums ar gaisa balonu ir piemērots gan romantiskam bildinājumam, gan oriģinālai fotosesijai, gan kā pārsteigums jaunlaulātajiem. 

Uzziniet, cik maksā lidojums ar gaisa balonu un jau tagad sāciet plānot romantisku pārsteigumu savam mīļotajam cilvēkam vai kādam citam mīlošam pārim: https://www.lieliskadavana.lv/lidojumi-un-lecieni/lidojumi-ar-gaisa-balonu

Romantiska fotosesija
Skaistas fotogrāfijas ir vienas no mīlestības un īpašu dzīves mirkļu lieciniecēm. Šobrīd, kad vairums bilžu tiek uzņemtas viedtelefonos un tā arī nekad netiek izdrukātas, īpaša vērtība ir labas kvalitātes un mākslinieciskām bildēm, ko uzņēmis profesionāls fotogrāfs. Romantiska pāra fotosesija ir ļoti labs veids, kā atzīmēt kādus īpašus attiecību pieturpunktus, iegūstot skaistas bildes, kas ne tikai kļūs par lieliskām atmiņām, bet pat par interjera elementiem, ja tās izgatavo lielā formātā un pieliek pie sienas, piemēram, guļamistabā. 

"Abi Divi" pāra pārgājiens Latvijas dabā
Pārgājieni pēdējos gados ir atdzimuši un ieguvuši jaunu popularitāti. Tas arī ir lielisks veids, kā romantiski un saliedēti pavadīt laiku kopā ar mīļoto cilvēku. Ļoti labi pārgājienu piedāvājumi pāriem ir sporta un atpūtas pasākumu plānotājiem "Abi Divi pārgājieni". Dabā un pārgājienos zinoši cilvēki visu jau ir izdomājuši, pat salikuši un sakomplektējuši līdzi ņemamās mantas, pārtiku un lietas nakšņošanai. 

Pārim iedod norādes un laiž lieliskā piedzīvojumā, kur viņi plecu pie pleca izbauda Latvijas dabu, viens otru un stiprina savas attiecības. Tas ir lielisks romantisks piezīvojums gan jauniem pāriem, kuri tikai viens otru iepazīst, gan pāriem, kuri kopā jau izēduši pudu sāls, lai atkal piešķiltu dzirksteli attiecībām un atrastu laiku kopābūšanai. Vairāk par šiem pārgājieniem varat uzzināt "Abi Divi pārgājieni" Facebook lapā.

Radošā darbnīca – izgatavojiet savus Nameja gredzenus
Vēl vienu lielisku un savā ziņā romantisku piedzīvojumu, kas piemērots pāriem, piedāvā rotu darbnīca "Baltu Rotas", kas sagatavojusi iespēju meistaru vadībā katram pašam darināt savu īpašo gredzenu vai citu rotu. Šobrīd ļoti populāras ir tieši Nameja gredzenu darbnīcas. Tas var būt jauks un romantisks piedzīvojums pārim, kurš grasās precēties un vēlas sev vienādus gredzenus. Tāpat arī pāri, kuri jau precējušies, savu kāzu jubileju var atzīmēt ar jaunu gredzenu izgatavošanu. Arī jaunlaulātajiem tā būs lieliska pietura gan kāzu dienā, gan medusmēneša laikā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)