Banner 980x90

Četrās vietās Kocēnu novadā uzstādīs publiski pieejamus āra trenažierus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Četrās vietās Kocēnu novadā - Dikļos, Dauguļos, Vaidavā un Zilākalnā - tiks uzstādīti publiski pieejami āra trenažieri, aģentūru LETA informēja Kocēnu novada domes jaunatnes lietu un sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Upīte.

Projekta "Publisko āra trenažieru uzstādīšana sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai" mērķis ir veicināt iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanos un sabiedrisko aktivitāšu dažādošanu, iegādājoties un Kocēnu novada pagastu centros Vietējās rīcības grupas (VRG) "Brasla" teritorijā uzstādot publiskos āra trenažierus, tādējādi radot labvēlīgus apstākļus aktīvai atpūtai un izklaidēm svaigā gaisā visām paaudzēm un popularizējot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Kocēnu novada dome ir saņēmusi Lauku atbalsta dienesta apstiprinājumu par Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansējuma piešķiršanu pašvaldības iepriekš sagatavotajam projektam.

Projekta pieteikums tika iesniegts VRG - biedrības "Vidzemes lauku partnerība "Brasla" izsludinātajā projektu konkursā, kas īstenots Latvijas lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" laikā.

Projekta laikā Vika pasaku parkā Dikļos, Ziemeļvidzemes internātpamatskolas Dauguļos teritorijā, Vaidavas pagasta rotaļu laukumā un Zilākalna pagasta sporta laukumā tiks uzstādīti trīs āra trenažieri.

Kocēnu novada domes Iepirkumu komisijas izsludinātās iepirkuma procedūras rezultātā publisko āra trenažieru piegādi un uzstādīšanu veiks SIA "GoPlay". Projekta kopējās izmaksas ir 9806 eiro, no kuriem 7294 eiro ir ELFLA finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)