Banner 980x90

Ceļa remontu dēļ ierobežos satiksmi Valmieras centrā

Rīga, 16.jūn., LETA. Šovakar Valmierā tiks sākta asfaltbetona virskārtas nomaiņa Rīgas un Cēsu ielu aplim un ielu posmiem, kā arī Kārļa Baumaņa ielas posmam pie krustojuma ar Rīgas ielu, tādēļ pilsētas centrā gaidāmi satiksmes ierobežojumi.

Kā aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Līga Bieziņa, naktī uz sestdienu tiks nofrēzēta ielu seguma dilumkārta. Savukārt nākamās nedēļas sākumā, naktī uz otrdienu un naktī uz trešdienu, paredzēts ieklāt jauno asfaltbetona virskārtu. Lai neradītu lielus satiksmes traucējumus, darbus plānots veikt vēlās vakara un nakts stundās. Tomēr atsevišķās vietās tiks veikts arī ielu apakšzemes komunikāciju remonts, radot traucējumu satiksmes plūsmai arī dienā.

Asfaltbetona virskārtas nomaiņa radīs ne tikai satiksmes apgrūtinājumus, bet arī troksni, kas nakts stundās var traucēt apkārtējo māju iedzīvotājiem, tāpēc pašvaldība jau laikus atvainojas par sagādātajām neērtībām, kā arī aicina iedzīvotājus un satiksmes dalībniekus būt saprotošiem un sekot līdzi izliktajām ceļazīmēm un norādēm.

Labvēlīgu laika apstākļu gadījumā remontdarbi darbi tiks pabeigti līdz nākamās nedēļas vidum, pastāstīja Bieziņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)