Banner 980x90

Burtnieku novada pašvaldības bērnudārzam cels piebūvi, kas ļaus tam uzņem vēl 80 bērnu

Valmiera, 20.okt., LETA. Burtnieku novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādei "Burtiņš" Ozolu ielā 2a, Valmieras pagastā tiks celta piebūve, kas ļaus bērnudārzā uzņemt vēl 80 bērnus, šonedēļ lēma domes deputāti.

Piebūvi iecerēts pabeigt nākamā gada novembra sākumā, un tā ļaus bērnudārzā nokomplektēt vēl četras grupiņas un samazinās rindas uz bērnudārzu, aģentūrai LETA skaidro pašvaldības izpilddirektors Mārtiņš Kļaviņš.

Tāpat piebūvē būs arī zāle sporta un kultūras pasākumiem, kas jaunajām bērnu grupiņām būs nepieciešama, jo jau esošā zālīte ir pilnībā noslogota.

Pašlaik Kļaviņš nevarēja precīzi prognozēt gaidāmo būvdarbu izmaksas. Tās varētu būt zināmas pēc aptuveni trim mēnešiem, kad būs gatavs būvprojekts.

Šobrīd "Burtiņā" ir 177 bērni no pusotra līdz septiņu gadu vecumam, kas sadalīti deviņās grupiņās, liecina pašvaldības informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)