Banner 980x90

Burtnieku novada pašvaldība sadala 7769 eiro 18 iedzīvotāju iniciatīvām

Valmiera, 12.jūl., LETA. Burtnieku novada pašvaldība atbalstījusi 18 iedzīvotāju iniciatīvas, sadalot tām 7769 eiro, vēsta pašvaldība.

Atbalstīto ideju vidū ir ieceres par Matīšu slēpošanas – skrituļošanas trases izveidi un laukuma iekārtošanu, kur varētu trenēties Matīšu brīvprātīgo ugunsdzēsēju komanda.

Lielākā daļa no atbalstītajiem plāniem saistās ar vairāku rotaļu laukumu izveidi un labiekārtošanu, apkārtējās vides sakopšanu un atpūtas vietu iekārtošanu.

Pašvaldība norāda, ka kopš attīstību projektu konkursa izveides pirms trijiem gadiem šogad saņemts vislielākais pieteikumu skaits – 28.

Vides attīstības projektu konkursa mērķis ir veicināt Burtnieku novada publiskās teritorijas sakoptību un drošību, dažādojot iespējas saturīgai un kvalitatīvai brīvā laika pavadīšanai Burtnieku novada iedzīvotājiem un veicinot Burtnieku novada iedzīvotāju iesaistīšanos novada teritorijas sakopšanas pasākumu īstenošanā, nodrošinot jaunizveidotā vides objekta ilgtspējīgu uzturēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)